Targoncavezető tanfolyam Képzés - TanfolyamAjánló.hu

Budapest

TanfolyamAjánló - TanfolyamAjánló.hu

Budapest , Budapest Térkép Google maps

Tovább az intézmény oldalára →

Targoncavezető tanfolyam TanfolyamAjánló.hu A 21. század ipara a rohamos termelésről szól. A különböző gyártással vagy logisztikával foglalkozó cégek rendelkeznek raktárral, emellett minden nagyobb bevásárlóközpontban is hatalmas raktár van, ahol az anyagmozgatás a targoncavezető feladata.

Éppen ezért egyre több cég keres szakképesítéssel rendelkező targoncavezetőt, de a munkaerőpiacon kevesen rendelkeznek ilyen jellegű végzettséggel.

Ilyenkor veszik fel a szakképzetleneket, és betanítják őket. De továbbra is kevesebb a jövedelmük, mint azoknak, akik már eleve rendelkeznek targoncavezető szakképesítéssel.

Teherautóval szállítják az árut, amelyről targoncával kell lepakolni, és a raktárhelyiségbe szállítani. Ugyanígy a megrakodás is targoncával történik. A szakemberhiány miatt a kamionsofőrök több időt töltenek a rakodásra várakozással, mely sem a fuvarozó cégnek, sem a termelőnek nem kifizetődő. Ennek következtében a targoncavezető tanfolyam elvégzését követően szinte azonnal el is tudsz helyezkedni belföldi vagy akár külföldi cégeknél.

Targoncavezető, emelőgép kezelő OKJ
Nem csak főállású targoncavezetőkre van igény, számos munkakörben elvárt ez a végzettség, álláskeresésnél pedig jó pont lehet