Szállodai recepciós Képzés - Primex Felsőoktatási Kft

Budapest

tanfolyam

Primex - Primex Felsőoktatási Kft

1165 Budapest , Kövirózsa utca 8/b. Térkép Google maps

Tovább az intézmény oldalára →

Ha szeretnél elegáns környezetben, jó társaságban dolgozni, idegen nyelvet beszélsz, szívesen kommunikálsz emberekkel, kellően toleráns vagy, akkor itt megtalálod a számításod!

Képzésünk gyakorlat orientált, így a tanultakat rögtön alkalmazhatod is!

A szálloda arculatát meghatározza a recepciós. A vendég vele találkozik először a bejelentőlap kitöltésekor, illetve a szobakulcs átadásakor. A találkozás minősége alapozza meg további együttműködésüket. Ha sikeres a bemutatkozás, biztos lehet abban, hogy az általa ajánlott programokat, szolgáltatásokat igénybe veszi a vendég. Bizalommal keresi meg ha további segítségre van szüksége.

Munkáját informatikai rendszerek segítik. Többek között a bevétel nyilvántartásában, az elszámolásban, a szolgáltatások és telefonhasználat igénybe vételének ellenőrzésében könnyítik meg a szerteágazó tevékenységét. Figyelemmel kíséri és igazolásokat küld a foglalásokról, nyilvántartja a vendégtartozásokat.

Biztos pontként segíti a vendégek teljes körű kiszolgálását. Például repülőjegyet konfirmáltat, valutát vált, taxit hív, éttermet ajánl, üzeneteket, küldeményeket továbbít, a meghatározott időpontban ébreszt.