Hálózati rendszerüzemeltető tanfolyam Képzés - Soter-Line Oktatási Központ

Budapest

Vegyes: hétköznap, hétvégén, Kismama kedvezmény, munkanélküli kedvezmény, tanfolyam

Soter-Line - Soter-Line Oktatási Központ

1073 Budapest , Erzsébet krt. 7. Térkép Google maps

Tovább az intézmény oldalára →

Hálózati rendszerüzemeltető tanfolyam Soter-Line Oktatási Központ Ha az informatika vonalán szeretné elindítani karrierjét, remek választás a hálózati rendszerüzemeltető tanfolyamunk. Minden vállalat és intézmény kisebb-nagyobb hálózatokat használ a belső kommunikációra, valamint a környezetével folytatott információcserére. A hálózatok működéséhez képzett informatikusokra van szükség, így akármelyik cégnél találhatunk ilyen szakterületen dolgozókat.

Nem meglepő tehát, hogy az informatikusok napjainkban a legkeresettebb szakemberek közé tartoznak. A munkaerőpiacon évek óta akkora hiány van belőlük, hogy sok cég saját magának képesít informatikusokat. A hálózati rendszerüzemeltető szakma megszerzésével tehát a piac legértékesebb szakemberei közé tartozhat majd.

A rendszerüzemeltető feladata a munkahelyi hálózati eszközök, szerverek, munkaállomások működésének állandó felügyelete, és az esetleges hibák kiküszöbölése. A hálózati rendszert naprakészen tartja, és telepíti a szükséges frissítéseket. Installálja és konfigurálja az olyan biztonsági eszközöket, mint a tűzfal, és a különböző vírusvédelmi szoftverek.

Ezeknek a képességeknek mindenhol hasznát veszik, ahol hálózatra kötött számítógépek vannak. Ha a hálózati rendszerüzemeltető szakmát választja, biztos lehet benne, hogy olyan döntést hoz, amit nem fog megbánni.

A hálózati rendszerüzemeltető tanfolyam során oktatott szakmai modulok:

11997-16 Hálózati ismeretek 1.
12003-16 Hálózati ismeretek II.