Állatgondozó tanfolyam Képzés - TanfolyamAjánló.hu

Budapest

TanfolyamAjánló - TanfolyamAjánló.hu

Budapest , Budapest Térkép Google maps

Tovább az intézmény oldalára →

Állatgondozó tanfolyam TanfolyamAjánló.hu Gyerekként szerettél állatkertbe járni, és mindig is érdekeltek a különféle állatok viselkedései, szokásai? Több haszonállatot is tartasz a ház körül, és szeretnél megfelelően gondoskodni róluk? Szeretnéd megtanulni, hogyan etesd, gondozd háziállataidat, hogy kedvenceid minél tovább éljenek? Akkor ragadd meg a lehetőséget, végezd el most az állatgondozó tanfolyamot.

Ha vannak otthon kisállataid, mondjuk az egzotikus fajtákból, akkor különösen szükséges, hogy fajtájuknak, koruknak megfelelően ápold őket, mert másképp hamar elveszíted. Miért kellene szakembert hívnod, ha te magad is a téma szakértője lehetsz? Jelentkezz az állatgondozó képzésre!

De nem csak a fent említett lehetőségek nyílnak meg előtted, ha részt veszel a tanfolyamon. Az állatgondozónak fontos küldetése van: az ember által megszelídített vagy fogva tartott állatokért vállal felelősséget. Az állatkertben, vadasparkban élő állatok emberi segítségre szorulnak, például etetni kell őket, sérüléseiket kezelni kell. Az állatok sok gondoskodást és odafigyelést igényelnek.

Az állatgondozó tanfolyamon elsajátíthatod mind a haszonállattal, mind a vadon élő állatokkal kapcsolatos megfelelő bánásmódot, hiszen a háztáji állatok és a vadállatok másféle gondozást igényelnek. Ezért szükség van a hozzáértő emberek munkájára.

Állatgondozó - lovak
Az állatgondozó OKJ tanfolyam elvégzése után lovakkal is foglalkozhatsz

Vegyél részt te is az OKJ-s képzésen, és elsajátíthatod ezt a csodálatos szakmát. Az állatvédők áldozatos munkájának köszönhetően egyre nagyobb hangsúlyt fektet a világ a veszélyeztetett állatok védelmére. Gondold el, milyen csodálatos lehet olyan állatfajokkal dolgozni, amelyekkel csak akkor kerülhetsz kapcsolatba, ha rendelkezel állatgondozó képesítéssel! Ha szereted a kalandokat, az egzotikus helyeket, szeretsz utazni, és szíveden viseled az állatok sorsát, akkor ez a szakma pont neked való.

Az oklevél megszerzést követően elhelyezkedhetsz állatfarmokon, állatkertekben, vadasparkokban. Viszont nemcsak a hazai munkapiacon keresgélhetsz, hanem a külföldin is, hiszen hazánkon kívül is elismert Europass bizonyítványt igényelhetsz a tanfolyam elvégzését követően. Ha még nem tudod, mi legyél, és szereted az állatokat, akkor jelentkezz a képzésre most!