EUROKONFORM Szakoktatási Alapítvány Vállalkozói Szakközépiskolája és Szakiskolája

EUROKONFORM - EUROKONFORM Szakoktatási Alapítvány Vállalkozói Szakközépiskolája és Szakiskolája

1077 Budapest, Rózsa u 22 Térkép Google maps

Az Eurokonform Szakoktatási Alapítvány 2001. évben létrehozta az Eurokonform Vállalkozói Szakközépiskolát, melyet 2003. évben Szakiskolával bővített. Minden szakképzésünk elvégzése után az OKJ szakképesítő bizonyítványok nemzetközileg elfogadott EUROPASS BIZONYÍTVÁNY-KIEGÉSZÍTŐVEL IGÉNYELHETŐK, melyben a plusz képzési tanfolyamok is szerepelnek. Iskolánk tanulói számára saját tulajdonú EDZŐTEREM áll rendelkezésre, ahol heti rendszerességgel személyi edző segítségével sportolnak. A nappali iskolarendszerű képzés ideje alatt (18-22 éves kor között) teljes körű egészségbiztosítással rendelkeznek tanulóink. Továbbá jogosultság esetén családi pótlék, árvaellátás, tankönyvtámogatás illeti meg tanulóinkat.

A szakképzések keretén belül tanulóink korszerű vállalkozási, munkajogi, gazdasági, valamint munka-, tűu- és környezetvédelmi ismerteket sajátítanak el, melyek képessé teszik két év múlva a vállalkozóvá válást. A nappali iskolarendszerű szakképzések esetében ingyenes kollégiumi elhelyezés igényelhető. Az Eurokonform Szki és Szakiskolának • számítástechnikai tanterme, • divattervező tanműhelye, • három fodrász tanműhelye és • kozmetikus tanműhelye van. A tanműhelyek felszereltsége az előírt követelményeket betartva, korszerű. A számítástechnikai tanterem 16 tanulói számítógép hálózatba kötve, állandó internettel és szakmai programokkal rendelkezik, ami egyben ECDL vizsgaközpont is. A kozmetikus tanműhelyben a kozmetikus szakma és a kiegészítő képzések során az alábbi korszerű arc- és testkezelő gépeket használják a tanulóink: Rádiófrekvenciás arc- és testkezelőgép, Tanári és tanulói tetoválógépek, Kettő mikrodermabráziós készülék, Bioptron lámpa, Soft lézer, Hidroabrázió, Wood-lámpák, Bőrvasalók (hideg, meleg), Hideg lézer lifting, Iontoforézis, Dezinkrusztáció, Oxigén terápia, Izomtónus-javítás interferenciás árammal, Body-wrapping (testtekercselés), Ultrahang, Ultrahang mágneses mezőben, Ultrahang mágneses mezőben vörös fénnyel –tű nélküli mezóterápia, Frimátor, Gyógynövényes gőzölők,Viók, Szuper-blend epiláló készülék (tűs), Vákum masszázs, Pulzáló elektromágneses nyirokmasszázs arcon és testen, Krió golyós arckezelő, Láva-, kristálykövek, Ultrahangos peelingező készülék. A három fodrász tanműhelyben a szakmai gyakorláshoz és vizsgákhoz minden tanuló számára biztosított saját babafej, eszközök, felszerelési tárgyak. A divattervező tanműhely tervező, szabó-varró eszközökkel felszerelt.

Eurokonform Szakoktatási Alapítvány Vállalkozói Szakközépiskolája ÉS Szakiskolája Székhely : 1077 Budapest , Rózsa u. 22. (06 1 321-4005) Telephely : 1117 Budapest , Fehérvári út 44. (06 1 322-7844) OM Azonosító szám : 200011 . Működési engedély : Bp. . FOV . Önkormányzata Főpolgármesteri Hivatal Oktatási Ügyosztály 349 . lajstromszám alatt .

Iskolánkban felvételi nincs. Beíratkozás 2012. június 27-29. Budapest, VII., Rózsa u. 22. szám alatt 9-16 óra között. Felvétel a jelentkezés sorrendjében a felvehető létszámig. Előzetes jelentkezés a honlapunkon található jelentkezési lapon.

Iskolánkban az alábbi szakképzések indulnak 2012-ben: KÉT VAGY TÖBB SZAKMAI BIZONYÍTVÁNY EGY IDŐBEN! Egy végzett kozmetikustól, fodrásztól ma már egy korszerű szépségszalon tulajdonosa elvárja a szépségipar teljes szakmai skálájának tudását, továbbá nyelvi és számítástechnikai ismereteket. Iskolánk ebben nyújt segítséget tanulói számára. Első szakképzés esetén, valamint ha életkora legfeljebb a képzés megkezdésének évében 21. év; az alábbi alapképzések tandíjmentesek. Az alapképzés minden egyéb esetben tandíjköteles. A második OKJ szakképzésre, az OKJ szakképzés ráépülésekre és a kiegészítő képzésekre csak az alapképzéssel együttesen lehet jelentkezni. • DIVAT- ÉS STÍLUSTERVEZŐ – STYLIST szakképzés + DÍSZLET- ÉS JELMEZTERVEZŐ ASSZISZTENS szakképzés (nappali 3 tanév) A képzés ideje alatt smink és fodrász ismereteket is elsajátítanak a tanulók. • KOZMETIKUS szakképzés + számítástechnika + szakmai angol nyelv + elektrokozmetika és sminkkészítési tanfolyamok oklevéllel (nappali és esti, 2 tanév) továbbá Tartós sminkkészítő (tetováló) és Speciális testkezelő OKJ szakképzés-ráépülések. • KOZMETIKUS felnőtt szakképzés + elektrokozmetika és sminkkészítési tanfolyam (12 hónap) oklevéllel, továbbá Tartós sminkkészítő (tetováló) és Speciális testkezelő OKJ szakképzés-ráépülések. A régi és az új Kozmetikus OKJ szakképesítéssel rendelkezők számára szakképesítés-ráépülésként TARTÓS SMINKKÉSZÍTŐ (tetováló) és SPECIÁLIS TESTKEZELŐ OKJ bizonyítványt adó képzéseket indítunk! Iskolánk ezen képzésekhez előírt korszerű tetováló és testkezelő gépekkel a tanműhelyben rendelkezik. • FODRÁSZ szakképzés + számítástechnika + szakmai angol nyelv + sminkkészítési és műkörmös tanfolyamok oklevéllel (nappali, 2 tanév). • FODRÁSZ 12 hónapos intenzív esti felnőtt szakképzés. Külön elvégezhető tanfolyamok: • SMINK tanfolyam (36 óra) • ELEKTROKOZMETIKA tanfolyam (elmélet otthoni felkészülés kidolgozott tételek alapján + 10 óra gyakorlat kozmetikus tanműhelyben.

Divat- és stílustervező és a Díszlet- és jelmeztervező szakképzéseket az iskola tanműhelyében Tomka Zsóka neves iparművész vezetésével tanítjuk. A képzés alatt smink tanfolyamot végeznek, valamint fodrász ismereteket sajátítanak el tanulóink annak érdekében, hogy a STYLIST divattervezéshez a szükséges kiegészítő tudással is rendelkezzenek. Tanulóink a képzés befejezésekor két OKJ-s szakmai bizonyítványt szerezhetnek.

Fodrász szakképzés az iskola saját tanműhelyeiben kiscsoportos szakmai képzésként valósul meg. A gyakorlati képzésben részt vesz (bemutatókat tart) Zsidró Tamás fodrászmester és nagy gyakorlattal rendelkező főállású fodrászmester szakoktató tanárok, akik egyben országos vizsgaelnökök is. Fodrász moduláris szakképzés elmélet 30 %, gyakorlat 70 %. Az iskola a fodrász szakképzés 100 %-át biztosítja, a tanulónak gyakorlati helyet nem kell keresni.

Kozmetikus kiscsoportos gyakorlati szakképzés az iskola tanműhelyében történik, ahol neves kozmetikus mester (országos vizsgaelnök) tanárok oktatják Farkas Fruzsina kozmetikus mester gyakorlatvezető irányításával. A képzés ideje alatt tanulóink elsajátítják a kozmetikus szakma alapjain kívül az arc- és testkezelő gépek használatát, az alap- és speciális masszázstechnikákat, tartós sminkkészítést (tetoválást), a gyógynövények hatóanyagait, hatásukat a bőrre, az alap- és különleges sminkek elkészítését, valamint biztosítjuk különböző professzionális cégek szakmai bemutatóját és lehetőséget adunk a termékeik kipróbálására is. Tanulóink a további kozmetikus tanfolyamokat kedvezményes áron végezhetik el. További plusz képzésként oktatott szakmai, illetve üzleti angol nyelv egyrészt a már eddig tanult angol nyelv szinten tartását, szakmai orientációját tartalmazza, másrészt kezdőként is elsajátítható szakmai alapokat nyújt. Számítástechnika tanulása során a leendő szakember számára biztosítjuk a számítógépkezelés, Internet használat elsajátítását. Tanulóink tanműhelyi gyakorlata mellett a nyári kiegészítő szalongyakorlatát az iskola díjmentesen biztosítja. A tanulóknak a szalonokban a mestereknek nem kell fizetni és nem kell tanulószerződést kötni. Az iskola tanműhelyi szakképzést valósít meg, ezért együttműködési szerződéssel tudja tanulóit a nyári gyakorlatra küldeni.

Látogasd meg az iskola tanműhelyeit, modellként tapasztald meg és ismerd meg a fodrász, kozmetikus és divattervező szakképzéseinket. Egész évben - előzetes egyeztetés után - szeretettel várunk! Telefon: fodrász-kozmetikus: 06 1 321-4005, divattervező: 06 1 322-7844.