Nyelvtanfolyamok Szolgáltatóipari képzések

TUDTAD? Hasznos infók Nyelvtanfolyamok kategóriáról

BME Nyelvvizsgaközpont: a fogalmazás és a szövegértés mellett más feladatokkal is tesztelik a nyelvtudásodat. Az írásbeli vizsgán – a tesztet kivéve – beviheted magaddal a szótáraidat, hogy megkeresd bennük az új kifejezéseket. TELC: az idegen nyelven folyik a vizsga, ezért nem vihetsz be magaddal nyomtatott és digitális szótárt sem. Euroexam: dönthetsz arról, hogy egy- vagy kétnyelvű vizsgát szeretnél-e tenni. További előnye, hogy a „nyelvismeret és szókincs” kategóriába tartozó feladatok kivételével egy- vagy kétnyelvű szótárakat is bevihetsz magaddal hogy segítsenek a vizsgán.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

RENDEZVÉNYSZERVEZŐ SZAKKÉPESÍTÉS ONLINE

RENDEZVÉNYSZERVEZŐ SZAKKÉPESÍTÉS ONLINE Nem idegen számodra a rendezvények világa? Szívesen szervezel eseményeket? Minőségi ONLINE oktatás keretében most KULTURÁLIS RENDEZVÉNY SZERVEZŐJE SZAKKÉPESÍTÉST szerezhetsz a Stabil Tudás jóvoltából.

Sminkes és szempillaépítő szakképesítés

Sminkes és szempillaépítő szakképesítés Sminkes és szempillaépítő képzés az ország számos pontján már az új képzési rendszer szerint. Kattints és jelentkezz a Hozzád legközelebbi városba a hamarosan induló sminkes tanfolyamra.

Nincs találat ...