Nyelvtanfolyamok Sport képzések

TUDTAD? Hasznos infók Nyelvtanfolyamok kategóriáról

BME Nyelvvizsgaközpont: itt biztosan fogsz magyarról idegen nyelvre és a másik irányba végezendő fordítási feladatot kapni. Az írásbeli vizsgán – a teszten kívül – az elektronikus szótárak kivételével mindenféle szótárban keresgélhetsz. TELC: az idegen nyelven folyik a vizsga, ezért nem vihetsz be magaddal nyomtatott és digitális szótárt sem. Euroexam: tőled függ, hogy az anyanyelveden is szóljon a vizsga, vagy ne. További előnye, hogy a „nyelvismeret és szókincs” rész egyes elemeit kivéve mindenféle szótárban keresgélhetsz nincs megkötés hogy csak nyomtatott lehet.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Online német nyelvtanfolyam

Online német nyelvtanfolyam Szeretnél végre magabiztosan megszólalni németül váratlan helyzetekben? Szeretnéd ha a tanulás a Te ritmusodat követné? Szeretnél inspiráló fejlődést elérni? Ha IGEN, akkor ez a kurzus Neked szól!

Online orosz nyelvtanfolyam

Online orosz nyelvtanfolyam Szeretnél végre magabiztosan megszólalni oroszul váratlan helyzetekben? Szeretnéd ha a tanulás a Te ritmusodat követné? Szeretnél inspiráló fejlődést elérni? Ha IGEN, akkor ez a kurzus Neked szól!

Nincs találat ...