Hobbi tanfolyamok Sport képzések

TUDTAD? Hasznos infók Hobbi tanfolyamok kategóriáról

Mindened a zene? A gitártanfolyamon a helyed! Itt elsajátíthatod a gitározás alapjait. Az anyagot többek között zenékből állítottuk össze. A tananyag zeneelméleti bevezetést is tartalmaz. Néhány szó a digitális fotózásról. Egyre többen használnak digitális fényképezőgépeket családi eseményeken. A tanfolyamon a PhotoShop alaptechnikáit és trükkös fogásait is megismerheted. A selyemfestés tanfolyamon találkozhatsz az alapanyagokkal, elsajátíthatod az eszközök használatát, hogyan lehet lélegzetállító selyemsálakat elkészíteni. Drasztikus változások? Igen! A hobbi tanfolyam az egész életedet megreformálhatja.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

Marketing produktivitás növelése

Marketing produktivitás növelése Kávé mérgezés helyett tanulj meg bizonyított technikákat a marketing produktivitás növelésére! Ez a "lépésről-lépésre" -útmutató marketingeseknek most -5.000 Ft minden jelentkezőnek. Promokód: MOT2016

Java Programozó képzés

Java Programozó képzés Hiányszakma!!! Ha elszántad magad, és szeretnél egy jól fizető állást, akkor itt a helyed! A tanfolyam mellett otthoni gyakorlás szükséges!

Nincs találat ...