Hobbi tanfolyamok Sport képzések

TUDTAD? Hasznos infók Hobbi tanfolyamok kategóriáról

Gyere gitártanfolyamra! Itt elsajátíthatod egy komplett zenei repertoárt. Az ismeretanyagot többek között klasszikus rockzenei raktuk össze. A tananyag zeneelméleti bevezetést is tartalmaz. Néhány szó a digitális fotózásról. Egyre többen készítenek digitális fotókat munkájuk során. A tanfolyamon a különböző fényképezőgépek előnyeit és hátrányait is megismerheted. A selyemfestés tanfolyamon megismerkedhetsz az alapanyagokkal, megtanulhatod az eszközök használatát, hogyan lehet extra selyemsálakat megalkotni. Akár új barátokra is szert tehetsz egy ilyen tanfolyam keretein belül.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

ISO 9001 minőségirányítási rendszer

ISO 9001 minőségirányítási rendszer ISO 9001 minőségirányítási rendszer ismeretek Budapesten, online és céghez kihelyezett formában induló képzésünket munkáltatója finanszírozásával is tanulhatja. Tantermi képzések.

Marketing produktivitás növelése

Marketing produktivitás növelése Kávé mérgezés helyett tanulj meg bizonyított technikákat a marketing produktivitás növelésére! Ez a "lépésről-lépésre" -útmutató marketingeseknek most -5.000 Ft minden jelentkezőnek. Promokód: MOT2016

Nincs találat ...