Hobbi tanfolyamok Önfejlesztés

TUDTAD? Hasznos infók Hobbi tanfolyamok kategóriáról

Mindened a zene? A gitártanfolyamon a helyed! Itt megismerheted a gitározás alapjait. A tananyagot többek között klasszikus rockzenei raktuk össze. A tananyag zeneelméleti bevezetést is tartalmaz. Néhány szó a digitális fotózásról. Manapság egyre népszerűbb a digitális fényképezőgép használata családi eseményeken. A tanfolyamon a digitális technikával készült képek utólagos számítógépes korrekcióját is elsajátíthatod. A selyemfestés tanfolyamon megismerkedhetsz az alapanyagokkal, elsajátíthatod azok használatát, hogyan lehet színes selyemképeket elkészíteni. Hidd el, akár az életed is más irányt vesz, ha jelentkezel egy ilyen képzésre.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

Természetgyógyász képzés, továbbképzés

Természetgyógyász képzés, továbbképzés Fitoterápia, Életmódtanácsadó, Reflexológia, Fülakupunktúra... Országosan végezhető online, távoktatásos és blended learning tanfolyamok. OKFŐ vizsgával. Kedvező árakon, részletfizetéssel >>

Masszőr képzések országosan

Masszőr képzések országosan Masszőrként szeretnél dolgozni? Jelentkezz országosan elérhető masszőr tanfolyamunkra, hogy profi szakemberré válhass. Munka és család mellett is könnyen elvégezhető.

Nincs találat ...