Hobbi tanfolyamok Egészségügyi, szociális képzések

TUDTAD?

A ruhakészítés alapfogalmai című kurzuson elsajátíthatod a szerkesztés, a szabás folyamatát. Ha szeretnéd, az alapok elsajátítása után következhet OKJ tanfolyam is. A festészet alapjai képzés elsősorban laikusoknak ajánlott, akik meg akarnak ismerkedni a festészettel. A tanfolyamon a résztvevők megismerkednek az akrilfestés, a színkeverés technikájával, és hasznos gyakorlati tudnivalókkal, amivel könnyen és gyorsan sikerrel álmodhatnak képeket a vászonra. A selyemfestés tanfolyamon megismerkedhetsz az alapanyagokkal, elsajátíthatod azok használatát, és hogy hogyan lehet egyedi selyemképeket alkotni.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

Fitness Instruktor OKJ képzés Budapesten

Fitness Instruktor OKJ képzés Budapesten Edző szeretnél lenni? Jelentkezz országosan elérhető Fitness Instruktor tanfolyamunkra, hogy profi szakemberré válhass. Piacképes ár, részletfizetési lehetőséggel.

Szociális gondozó és ápoló OKJ képzés

Szociális gondozó és ápoló OKJ képzés Szociális gondozó és ápoló OKJ AJÁNDÉK Rehabilitációs konzulens tanfolyammal. Ingyenes konzultációk, segítség az álláskeresésben és továbbtanulásban. Tanulj profi oktatóktól - érdeklődj most!

Nincs találat ...