6 osztályos gimnázium Műszaki, ipari képzések

TUDTAD? Hasznos infók 6 osztályos gimnázium kategóriáról

Ha jó a nyelvérzéked, itt két nyelvet is megismerhetsz egyszerre, például angolt vagy németet. A választott nyelvet sokszor csak a 9. évfolyamtól tanulhatod. Jelentkezz ebbe a középiskolába, ha kiemelten érdekel egy téma, azaz akkor, ha egyenletes a teljesítményed az általános iskolában. Mivel foglalkozhatsz ezekben a középiskolákban? Szuper szakemberektől sajátíthatod el például a fizikát, a biológiát, a kémiát és az idegen nyelveket. Gyakori, hogy már az első tanítási napodtól kezdve magasabb óraszámban oktatják például a magyar nyelvet és irodalmat.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Metrológiai szakember képzés

Metrológiai szakember képzés Budapesten, online és céghez kihelyezett formában induló képzésünket munkáltatója finanszírozásával is tanulhatja. Emelje magasabb szintre tudását, lépjen előre a karrierjében! Részletek itt >>>

Fo­lya­mat­me­nedzs­ment

Fo­lya­mat­me­nedzs­ment Budapesten, online és céghez kihelyezett formában induló képzésünket munkáltatója finanszírozásával is tanulhatja. Tantermi képzések. Emelje magasabb szintre tudását, lépjen előre a karrierjében!

Nincs találat ...