Videóvágás alapok Képzés - Fotós Akadémia

Online

online képzés

Fotós Akadémia

, Térkép Google maps

Tovább az intézmény oldalára →

Videóvágás alapok Fotós Akadémia Kinek szól ez a kurzus?
- Youtuberek
- vloggerek
- azok a kisvállalkozások tulajdonosai, akik most akarnak belevágni a videózásba, de nem értenek hozzá és egyszerűen használható eszközökre vágynak
- webshop üzemeltetők
- kezdő oktatási anyag készítők
l- elkes amatőrök, akik nem akarnak előfizetni a Premiere-re, de kell nekik egy hatékony eszköz
- Videó vágás iránt hobbi szinten érdeklődők


Miért érdemes megvennem?
======================
Könnyedén készíthetsz látványos videókat, ráadásul nem is kerül sokba!

Messze nem olyan komplikált mint a Premier Pro, a felhasználható stock videókkal, feliratokkal, zenékkel és animációkkal lenyűgözheted a közönséged!


A kurzusról
=========
Részletesen, funkcióról funkcióra bemutatom a Filmorat, ráadásul ahhoz, hogy elkezdjünk vele kísérletezni, még nem kell fizetni!

A funckiók megismerése során észrevétlen megvágunk egy anyagot, így megismerkedhetsz a "workflow"-val (munkamenet), ami rendkívül lényeges vágáskor, és az alapja ennek a munkavégzésnek.

Vágni nagyon érdekes dolog, egyszerre nagyon technikai és nagyon kreatív. De fegyelmezett precizitás és a technológiai standardok ismerete nélkül hiába a kreativitás.

Éppen ezért érthetően és egyszerűen (remélem :)) elmagyarázom a fontosabb fogalmakat, úgy mint fehéregyensúly, fényelés, képméret, kocka/másodperc, PAL és NTSC egymáshoz való viszonya... és így tovább.

Tudom ez most ijesztő, de semmi pánik ezek mind értelmet nyernek, ígérem!


Pár szó a Filmora vágó programról:
===========================
A Filmora egy könnyen kezelhető és sok hasznos funkciót magába foglaló videóvágó szoftver, amivel látványos videókat készíthetsz.

Fontos megjegyezni, hogy a Filmora egy fizetős szoftver, azonban ebben a műfajban kimondottan pénztárcabarátnak számít.

A kurzus nem tartalmazza a szoftver díját, viszont az ingyenes verzió is tartalmaz minden fukciót, egyedül a végeredményre (export) tesz vízjelet.

Az oktatáshoz és gyakorláshoz elegendő letöltened az ingyenes verziót. A vízjel nélküli videókhoz viszont a fizetős verzióra lesz szükséged.