Tanulj gyorsan és hatékonyan e-book Képzés - Edutio

Online

online képzés

Edutio

, Térkép Google maps

Tovább az intézmény oldalára →

Tanulj gyorsan és hatékonyan e-book Edutio Kinek szól ez a kurzus?
==================
Akár diákként nappali képzésen, akár felnőttként munka mellett tanulsz, egy biztos: kevés időd van, és azt a lehető legjobban szeretnéd felhasználni.

A magolás unalmas, és hosszú távon hatástalan… De vajon mit tehetnél helyette, hogy kevesebb idő alatt többet megérts és megjegyezz az anyagból?

Legtöbbünkben megvan az igyekezet, de valamit nem jól csinálunk. Rémisztő belegondolni, hogy csupán két apró trükk elég lenne ahhoz, hogy harmad annyi idő alatt többet megtanulj az anyagból.


Miért érdemes megvennem?
======================
Ott ülsz az asztalodnál, előtted a könyv, és valahogy nem akar a fejedbe menni a tudás. Pedig igyekszel bejárni az órákra, otthon is tanulsz, de csak nem sikerül. Túl sok idő megy a tanulásra, de kis eredménnyel jár…

Mit szólnál hozzá, ha…
mutatnánk egy olyan megoldást, amely segítségével gyorsabban menne a tanulás, és jóval több dologra emlékeznél a megtanultakból?


Ezt mondták az eddigi résztvevők
==========================
"Bárcsak hamarabb tudtam volna róla…"
27 éves, estis hallgató logisztika szakon

"Nekem csak 2 hét kellett, hogy megtanuljak tanulni… ha ez a tananyag nem lett volna, még most sem…"
22 éves egyetemi hallgató

"Sajnos még az egészre nem volt időm, de amit eddig elolvastam belőle az nagyon jó és hasznomra válik, és köszi :)"
24 éves tanuló, Balatonalmádi

"De jó, hogy megvettem, találtam benne egy csomó hasznos tippet, ami végre segíthet gyorsabban, jobban tanulni. Most fejeztem be az olvasást, alig várom, hogy elkezdjem a példákat gyakorolni."
21 éves esti tagozatos szakács

"Tetszett egyébként, hogy ennyi gyakorlati példa is van benne. És az is nagyon jó hogy pontokba szedtétek a fejezetek végén a lényeget, meg a kulcsszavakat. Ha ezt gimiben kaptuk volna meg, akkor még többet segített volna…"
19 éves felnőttoktatásban tanuló


A kurzusról
=========
Gyakorlati infó, semmi felesleges szöveg
Azonnal használható, gyakorlati tanácsok, bizonyított módszerek

Kidolgoztunk egy módszertant, mellyel…
gyorsabban megy a tanulás
eredményesebb leszel
jobban szerepelsz a vizsgákon
több időd marad másra

– Nem kell többet egész nap a könyv fölött görnyedned
– Érdekesebb, izgalmasabb lesz a tanulás
– Nem alszol el többé az unalmasabb részeknél
– Többet jegyzel meg a tanultakból


Miért olyan biztos, hogy ez működik?
============================
Az anyagba csak tesztelt, és bizonyítottan működő módszereket tettünk. A bemutatott tanulási módszerek hatására tesztekben résztvevők jobban teljesítettek a vizsgákon, és tartósan kevesebb idő kellett fordítaniuk a tanulásra: átlagosan napi 1 órával kevesebbet tanulnak, és 0,8 jeggyel javult az átlaguk.


Ezek nem nyilvánvaló információk?
===========================
Sajnos ezek a többség számára azért nem nyilvánvaló infók, mert általában a gimiben, és az egyetemen nem tanítják meg, hogyan kell hatékonyan tanulni. Bejön a tanár, leadja az anyagot, és ennyit mond: “Otthon olvasd el a könyvben is, és tanuld meg!”.

Ezért nem a Te hibád, ha nem tudsz hatékonyan tanulni. Viszont innentől a Te felelősséged, ha a jövőben sem teszel érte. Mi ebben tudunk segíteni, mert most tálcán nyújtjuk át a megoldást. Minél később kezdesz javítani a tanulásod hatékonyságán, annál több rossz jegyet és elpazarolt órát halmozol fel.

Kapcsolódó blogbejegyzések