Vagyonvédelmi rendszerszerelő Képzés - TanfolyamOKJ.hu

Győr, Kaposvár, Zalaegerszeg

Egyéb szolgáltatások, Közszolgálat

TanfolyamOKJ.hu - TanfolyamOKJ.hu

, Térkép Google maps

Tovább az intézmény oldalára →

Vagyonvédelmi rendszerszerelő TanfolyamOKJ.hu MIÉRT JELENTKEZZ A VAGYONVÉDELMI RENDSZERSZERELŐ SZAKKÉPESÍTÉSRE?
=================================
Elektronikai, elektrotechnikai előképzettséggel rendelkezel, és szeretnéd tudásodat továbbfejleszteni a biztonságtechnika területén?
Elkötelezett vagy a vagyonvédelem technikai kiszolgálása iránt?
Szeretsz elektronikai szereléseket végezni?
Akkor jelentkezz a vagyonvédelmi rendszerszerelő szakképesítésre!

A vagyonvédelem szerepe az állampolgárok jövedelmi-vagyoni különbségeinek növekedésével párhuzamosan és folyamatosan nő. Abban az esetben, amikor az állam által szolgáltatott biztonság szintje adott személynek, vállalkozásnak már nem elégséges, akkor vagyonvédelmi szolgáltatást vásárol valamely magánbiztonsági cégtől. A különféle ingóságok, munkahelyek, egyéb ingatlanok és azok értékeinek megvédése élőerős, technikai jellegű, de leginkább komplex megoldásokon alapszik.

A védelmet igénylő objektumok technikai jellegű védelmének megvalósításában vehetnek részt a vagyonvédelmi rendszerszerelő szakmai képzést sikeresen teljesítő személyek. Mindennapi munkájukkal hozzájárulnak adott közigazgatási terület, hely közbiztonságához, az ott élők nyugalmához.

A vagyonvédelmi rendszerszerelői képesítéssel rendelkezők könnyen és gyorsan találnak a képesítésüknek megfelelő munkahelyet a vagyonvédelmi szolgáltatások iránti bővülő igények kielégítése okán.


MIT CSINÁL EGY VAGYONVÉDELMI RENDSZERSZERELŐ?
=============================================
A vagyonvédelmi rendszerszerelő szakképesítéssel rendelkező személy objektumok, ingóságok technikai védelmével kapcsolatos igények pontos, szakszerű kielégítésére hivatott olyan szakember, aki a szakmai, valamint a vonatkozó munkabiztonsági előírások betartásával, az adott munkaszervezet belső szervezeti rendjének megfelelően irányítással, vagy önállóan végzi munkáját.

Munkaköre gyakorlása során a hatályos jogszabályok, az érvényben lévő szabványok, MABISZ ajánlások alapján az ügyfél igényének megfelelő szervezési, - kivitelezési javítási, beállítási munkákat teljesít. Ennek érdekében körültekintő helyzetfelmérést, kockázatelemzést végez és árajánlatot ad. Az árajánlat elfogadása után vázlatokat, rajzokat, leírásokat és ütemtervet készít, valamint előkészíti a szükséges eszközöket, berendezéseket.

Telepíti a védett területre a bel- és/vagy kültéri biztonságtechnikai-, valamint a biztonsági videó megfigyelő és képrögzítő rendszereket. A különféle rendszereket számítógéppel felprogramozza és elvégzi a rendszer beállítását, próbáját. Képes és kész számítógépet, internetet alkalmazói szinten önállóan használni, biztonságtechnikai rendszereket tervdokumentáció alapján kiépíteni, az általa telepített/beépített védelmi eszközöket, berendezéseket üzemeltetni, meghibásodás esetén a hiba detektálását és javítását elvégezni.

Érthető, egyértelmű tájékoztatást ad szakszerű használatra vonatkozóan az ügyfélnek/kezelőnek. A kivitelezett rendszerek megvalósult állapotát dokumentálja, ez alapján elkészíti az elszámolást és a munkafolyamat lezárását.

Biztonságtechnikai, - védelmi rendszer (elektronikus, mechanikai) kialakításához tanácsot, szakmai véleményt ad.