Stylist Képzés - Werk Akadémia

Budapest

Hétköznap este

Werk - Werk Akadémia

1132 Budapest , Csanády utca 11. Térkép Google maps

Tovább az intézmény oldalára →

A Werk hat éve alatt végzett tehetséges stylistok ma már a szakma sikeres szereplői, magazinok, televíziós műsorok, divatbemutatók, fotósok, enteriőr-tervezők, esemény-szervezők, image-alkotók munkatársai.
Ma már mindenhol ott vannak a werkes gyakornokok: divatbemutatókon, fotózásokon, fashion eseményeken. Több egykori werkes neve ott szerepel a divatlapok kreditjein.
Korábban stylisthoz fordulni amolyan "úri passziónak" számított, ma azonban már a hétköznapi emberek is megújulni vágynak. A stylist akár olyan fontos feladatot is betölthet, mint egy jó pszichológus vagy egy life-coach.

A Werk Akadémia stylistjai közreműködnek a Werk Film Akadémia alkotásaiban, így szerezve tapasztalatot a filmes styling területén.
A képzés 1 (alapozó) + 1 (haladó) éves.
A szakmában való elhelyezkedéshez már az első év is elegendő lehet, a második évben azonban további munkakapcsolatok, gyakorlatok segítik a hallgatókat, hogy az alapozó év során megszerzett tudást elmélyítsék, s saját portfóliót készítve még nagyobb eséllyel hódíthassák meg a divatszakmát.