Politikatudomány, közigazgatás és szociológia Képzés - FernUniverstät in Hagen / Hageni Távegyetem

Budapest

Távoktatás

FernUniverstät in Hagen / Hageni Távegyetem

1075 Budapest , Madách Imre út 13-14. Térkép Google maps

Tovább az intézmény oldalára →

A FernUniversität in Hagen olyan távoktatási formát kínál, amely lehetővé teszi a hallgatóinak, hogy helytől és időtől függetlenül, a saját tempójukhoz igazítva tanuljanak.

A tanulmányok ideje általában 3-6 év közötti, ám ez egyénenként eltérő, hiszen több időráfordítással ez lényegesen csökkenthető. Mivel a tanulmányok beosztása teljesen rugalmas, a hallgató dönti el, hogy hány modult (tananyag-egységet) szeretne illetve képes egy félév alatt elvégezni.
A Politikatudomány, közigazgatás és szociológia B.A. 10 modulból (tananyag-egységből) tevődik össze, ennek első része egy 4 modulból (tananyag-egységből) álló alapozó rész, amely mindegyik szakosodás estén közös. Az elmélyíteni kívánt szakirány tárgyaiból szintén 4 kötelező tananyag-egységet, a másik két szakirányból pedig 1-1 modult kell választani. A diploma megszerzésének további feltétele egy diplomamunka elkészítése.

Elhelyezkedés leginkább a különböző szervezetfejlesztési, politikai tanácsadói pozíciókban, közigazgatásban (helyi és regionális önkormányzatok, minisztériumok, stb.), médiáknál, a politikai életben, szakszervezeteknél, vagy kulturális intézményeknél lehetséges.

A költségek félévente kb 61-286 euro között mozognak, a felvett tananyag-egyégek mennyiségétől függően, amelyre az első sikeres vizsga letétele után ösztöndíjat lehet megpályázni.

Ha további kérdésük van, böngésszék át a német weboldalt, vagy forduljanak bizalommal Központunkhoz!