Multimédia-alkalmazásfejlesztő Képzés - TanfolyamOKJ.hu

Budapest, Debrecen, Kecskemét, Pécs, Szeged, Székesfehérvár

Informatika

TanfolyamOKJ.hu - TanfolyamOKJ.hu

, Térkép Google maps

Tovább az intézmény oldalára →

Multimédia-alkalmazásfejlesztő TanfolyamOKJ.hu MIÉRT JELENTKEZZ A MULTIMÉDIA- ALKALMAZÁSFEJLESZTŐ SZAKKÉPESÍTÉSRE?
=============================

A Multimédia-alkalmazásfejlesztő megismerkedik a webfejlesztésen keresztül a szoftverfejlesztés világgal, melyben a szimpla webes alkalmazások létrehozásának lehetőségei mellett kiemelt szerepet kap, hogy az alkalmazások milyen kinézeti, ergonómiai és strukturális felépítéssel kell rendelkezzenek ahhoz, hogy az emberek ne „csak használják” alkalmazásainkat, de szeressék is azokat használni.


MIT CSINÁL EGY MULTIMÉDIA- ALKALMAZÁSFEJLESZTŐ?
===============================================

A Multimédia-alkalmazásfejlesztő legalább technikusi szintű tudással és készséggel rendelkező szoftverfejlesztő szakember, aki képes online és offline alkalmazásokhoz kép-, hang- és videó tartalmakat készíteni a pixel és vektor-grafikai, valamint tipográfiai formatervezés szabályai szerint.
Munkája magában foglalja az álló- és mozgóképfelvétel digitális készítését, a világítástechnika alapszintű használatát, a képfeldolgozást és utómunkát, 2D animáció készítést, hanganyag felvételét és digitális utómunkáját a megfelelő digitális eszközök kiválasztásával és alkalmazásával együtt.

A megrendelői elvárásokat figyelembe véve végez fejlesztő és kreatív kivitelező munkát.
Terveit, elképzeléseit, ötleteit a megrendelővel egyeztetve digitális eszközöket használva mutatja be.

A multimédia tartalmak tervezési szempontjait és trendjeit követve jól átlátható felhasználói felületet és adatvizualizációt tervez, multimédia alkalmazást készít és dokumentál. Csapatban dolgozva együttműködik az alkalmazásfejlesztési projektben résztvevő többi munkatársával.

Önállóan elvégzi a rábízott feladatokat, használja a csoportmunkát támogató fejlesztői eszközöket. Szakmai témákban a különböző területek terminológiáját használva eredményesen kommunikál magyarul és angolul egyaránt. Vizuális kultúrával rendelkező kreatív szakember, aki munkája során az esztétikai és a funkcionális célokat egyaránt szem előtt tartja. Önálló szakmai véleményalkotásra képes. Folyamatosan fejleszti képességeit, figyelemmel kíséri a nemzetközi trendeket és technikai változásokat.


A MULTIMÉDIA- ALKALMAZÁSFEJLESZTŐ SZAKKÉPESÍTÉS MODULJAI:
==========================================================

- INFOKOMMUNIKÁCIÓS TECHNOLÓGIÁK
- HÁLÓZATI ISMERETEK
- WEBSZERKESZTÉS
- WEBDESIGN
- VIDEOSZERKESZTÉS I. – ADOBE PREMIERE
- VIDEOSZERKESZTÉS II. - ADOBE AFTER EFFECTS
- WEBFEJLESZTÉS
- WORDPRESS
- VERZIÓKEZELŐ ÉS PROJEKTVEZETŐ ESZKÖZÖK