Jogtudomány Képzés - FernUniverstät in Hagen / Hageni Távegyetem

Budapest

Távoktatás

FernUniverstät in Hagen / Hageni Távegyetem

1075 Budapest , Madách Imre út 13-14. Térkép Google maps

Tovább az intézmény oldalára →

A FernUniversität in Hagen olyan távoktatási formát kínál, amely lehetővé teszi a hallgatóinak, hogy helytől és időtől függetlenül, a saját tempójukhoz igazítva tanuljanak.

A tanulmányok ideje általában 3-6 év közötti, ám ez egyénenként eltérő, hiszen több időráfordítással ez lényegesen csökkenthető. Mivel a tanulmányok beosztása teljesen rugalmas, a hallgató dönti el, hogy hány modult (tananyag-egységet) szeretne illetve képes egy félév alatt elvégezni.
A Jogtuomány LL.B. 19 modulból (tananyag-egységből) áll, ebből 16 kötelező, és 3 (vagy jogi vagy gazdasági modul) szabadon választható. A diploma megszerzésének további feltétele egy diplomamunka elkészítése.
Mivel ez egy gazdasági jog képzés, 3 közgazdaságtan modul kötelező, a szabadon választható modulokkal az ezirányú tudás azonban tovább mélyíthető.

Az elhelyezkedés, mivel német jogrendszert tanít, Magyarországon korlátozott - németországi cégek azonban szívesen fogadják a Jogtudomány alapszakot végzetteket.

A költségek félévente kb 61-286 euro között mozognak, a felvett tananyag-egységek mennyiségétől függően, amelyre az első sikeres vizsga letétele után ösztöndíjat lehet megpályázni.

Ha további kérdésük van, böngésszék át a német weboldalt, vagy forduljanak bizalommal Központunkhoz!