Gyakorlati informatika Képzés - FernUniverstät in Hagen / Hageni Távegyetem

Budapest

Távoktatás

FernUniverstät in Hagen / Hageni Távegyetem

1075 Budapest , Madách Imre út 13-14. Térkép Google maps

Tovább az intézmény oldalára →

A FernUniversität in Hagen olyan távoktatási formát kínál, amely lehetővé teszi a hallgatóinak, hogy helytől és időtől függetlenül, a saját tempójukhoz igazítva tanuljanak.

A tanulmányok ideje általában 2-4 év közötti, ám ez egyénenként eltérő, hiszen több időráfordítással ez lényegesen csökkenthető. Mivel a tanulmányok beosztása teljesen rugalmas, a hallgató dönti el, hogy hány modult (tananyag-egységet) szeretne illetve képes egy félév alatt elvégezni.
Az Informatika M.Sc. 8 modulból (tananyag-egységből) áll, melyből mind a 8 szabadon választható. A diploma megszerzésének további feltétele egy diplomamunka elkészítése. Ami ezt a szakot különösen vonzóvá teszi, az a rugalmasság, hiszen mindenki arra "specializálódhat", abban mélyedhet el, amit szeretne. Emellett azért gyakorlati informatika, mert kötelező részt venni egy programozói gyakorlaton.

A költségek félévente kb. 61-286 euro között mozognak, a felvett tananyag-egységek mennyiségétől függően, amelyre az első sikeres vizsga letétele után ösztöndíjat lehet megpályázni.

Ha további kérdésük van, böngésszék át a német weboldalt, vagy forduljanak bizalommal Központunkhoz!