Excel makróhasználat Képzés - Samling Kft. Excel képzések

Budapest

tanfolyam

Samling Kft. Excel képzések

1124 Budapest , Németvölgyi út 64. Térkép Google maps

Tovább az intézmény oldalára →

A legközelebbi képzési időpont: 2015. 04. 15-16.

Rendszeresen ismétlődő feladataira „tanítsa meg” az Excelt! Automatikus munkavégzés gombnyomásra.
A képzésen az üzleti élet sajátosságaira és példáira koncentrálva sajátíthatja el a Microsoft Excel automatizálási lehetőségeit, így elsősorban a vezérlők és a makrók használatát, valamint bevezetjük az Excel programozásba. A két napos képzés sokszorosan térül meg Önnek!

A tanfolyam szükséges előképzettségi feltétele: az Excel haladó szintű felhasználói ismerete.

KINEK AJÁNLJUK?
A "Makróhasználat Excelben" című Excel képzés azoknak ajánlott, akik rendszeresen azonos struktúrájú adatokkal dolgoznak, melyet szeretnék a későbbiekben autómatizáltan elvégezni.

BIZONYÍTVÁNY: Excel képzés elvégzését igazoló Sämling tanúsítvány
Képzési díjunk tartalmazza a laptopok használatát, a nyomtatott és elektronikus segédanyagot, a Sämling tanúsítványt, frissítőket és a szendvicsebédet, és egy ajándék könyvet. (Bártfai Barnabás:Makróhasználat Excelben)

Részvételi díj: 79900 Ft (+27% ÁFA)= 101473 Ft, mely tartalmazza a laptopok használatát, nyomtatott és elektronikus segédanyagot, ajándék könyvet, Sämling tanúsítványt, frissítőket és a szendvicsebédet.
A legkedvezőbb ár: 15% kedvezmény esetén 67.915FT+ÁFA=86.252 Ft

Kedvezményeinkről, kérjük honlapunkon tájékozódjon! (8-15%-ig!)

CÉL: Az Excel képzés után kellő gyakorlással önálló visual basic parancsok írására lesznek képesek a résztvevők, amelyek az ismétlődő feladataik gombnyomásra történő megoldását teszik majd lehetővé.