Érettségi felnőtteknek Képzés - Computer School Szakképző Iskola

Budapest, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza

Esti

Computer School - Computer School Szakképző Iskola

1087 Budapest , Százados út 8-10. Térkép Google maps

Tovább az intézmény oldalára →

Érettségi felnőtteknek Computer School Szakképző Iskola A képzés formája: Esti rendszerű képzés, így akár munka mellett is megszerezhető az érettségi

Időbeosztás: Oktatás heti két alkalommal, napi hét tanítási órában, délután 15 és 20 óra között. Hétvégi oktatás esetén tanítás szombatonként egész nap (az osztályokat csak kellő számú jelentkezés esetén indítjuk)

A képzés kezdete: . szeptember 1.

A képzés helye:Budapest, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza

A képzés célja: Lehetőséget biztosítani az érettségi megszerzésére a jogszabályok által megengedett lehető legrövidebb tanulmányi idő alatt.

A képzés időtartama: 2-4 tanév (előzetes iskolai végzettségtől függően)

Jelentkezés feltétele: Betöltött 18. életév és elvégzett 8. osztály vagy szakmunkás bizonyítvány

Idegen nyelv: angol, német (Idegen nyelvű csoportokat csak legalább 15-20 fő jelentkezése esetében tudunk indítani.)

Az esti tagozatos oktatás minden tantárgyból lehetővé teszi az év közbeni érdemjegyszerzést, így negyedévente és év végén nem feltétlenül kell vizsgázni!

A szeptemberben induló esti tagozatos érettségi felkészítő képzés 4 éves, azonban az érvényes jogszabályoknak megfelelően egyedi elbírálás alapján ennek lerövidítésére is lehetőség van:

Érettségi 3 tanév alatt: Amennyiben befejezted az általános iskola 8 osztályát és vállalod, hogy egy tanév alatt teljesíted a 9-10. évfolyami követelményeket, úgy 3 tanév alatt is esti képzéssel 3 év alatt is eljuthatsz az érettségiig. (Ebben az esetben a 9. évfolyami tanulmányokból a tanév során osztályozó vizsgát kell letenned. )

Érettségi 2 tanév alatt: Ha a 9-10 évfolyam követelményeit már valahol teljesítetted (esetleg szakmunkás bizonyítvánnyal is rendelkezel), esti gimnáziumi oktatás keretében 2 tanév alatt megszerezheted az érettségi bizonyítványukat.

FONTOS! A szeptembertől életbe lépő új jelentkezési feltételeknek köszönhetően az iskolarendszerű szakképzésben és az esti gimnáziumban a 10. osztályos szakmunkás végzettséggel a 11. évfolyamon folytathatóak a tanulmányok, így a képzés 2 tanévre rövidül!