LSI Informatikai Oktatóközpont

informatikai, angol, német, Pannon, norvég, gazdasági

LSI - LSI Informatikai Oktatóközpont

1037 Budapest, Bécsi út 324. Térkép Google maps

Az LSI Informatikai Oktatóközpont a Mikroelektronika Alkalmazásának Kultúrájáért Alapítványt, illetve munkaszervezetét, az LSI Informatikai Oktatóközpontot Dr. Kovács Magda hozta létre és szervezte meg 1979-ben.

Ma az LSI akkreditált felnőttképző intézmény, akkreditált programokkal. Az eltelt közel 15 esztendő egyik kiemelkedő teljesítménye a Bécsi úti Campus létrehozása. A Gábor Dénes Főiskola alapítása óta folyik számítástechnikai, nyelvi és egyéb szakmai képzés. Az oktatás elsődleges célja a foglalkoztathatóság, a munkaerő-piaci alkalmasság növelése.

Az LSI felnőttképzési tevékenységét, az élethosszig tartó tanulás igényeit figyelembe vevő informatikai- és nyelvi képzések, tréningek és felnőttképzési szolgáltatások jellemzik. A képzéseket igénybe vehetik az oktatási parkunkban működő jól felszerelt képző központunkban és igény szerint, kihelyezett helyszínen is.

Helytől és időtől független modern nyelvtanulás :általános és szakmai nyelvi képzéseit az LSI Online nyelviskoláján - a WEBULO.HU-n keresztül is biztosítja.

Az LSI Informatikai Oktatóközpont által létrehozott LEXINFO Nyelvvizsgaközpontban LEXINFO államilag akkreditált informatikai szaknyelvi nyelvvizsgarendszer működik, amely ANGOL és NÉMET nyelvből B1 (alapfok), B2 (középfok) és C1 (felsőfok) szinten kínál informatikai szaknyelvű szóbeli, írásbeli és komplex típusú nyelvvizsgára vizsgalehetőséget, vizsgahelyein - az ország 8 pontján - évente 3-4 alkalommal.

Oktatóink, trénereink magasan kvalifikált, nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek.