Természetgyógyász tanfolyamok Miskolc

TUDTAD?

A természetgyógyászat a naturális segítségével állítja helyre az emberi szervezet harmóniáját. Jogszabály nevesíti, hogy melyek azok a természetgyógyászati munkakörök, amelyekhez nem kell orvosi oklevéllel rendelkezned. Az Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézetben szerezhet oklevelet az, akinek nincsen orvosi diplomája. Természetgyógyászati terápia végzéséhez szükséges a természetgyógyász kurzus. Többnyire 18 éves kortól ajánlható. A pályázás elvárásrendszere előírja a sikeresen teljesített érettségi vizsgát. Az általános jellegű képzés után szakirányok közül lehet választani: pl. alternatív fiziotherapeuta.

4 képzést találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Hormonegyensúly tanácsadó tanfolyam

Hormonegyensúly tanácsadó tanfolyam Meddőség, fájdalmak, görcsök, PCOS, endometriózis, jó és rosszindulatú daganatok: nagy részét a hormonális rendszer zavara okozhatja.Ismerje meg Ön is! Egészségügyi szakdolgozóknak 18 kreditpontot ér

Kreditpontos ONLINE továbbképzések

Kreditpontos ONLINE továbbképzések Egészségügyi szakdolgozóknak, természetgyógyászoknak. A képzés során a jelentkezés a tananyaghoz való hozzájutás és a vizsga is online történik. Nincs személyes jelenlét! Válasszon képzéseink közül!