Természetgyógyász tanfolyamok Debrecen

TUDTAD?

A természeti gyógyítás célja az emberi szervezetben a negatív folyamatok feltérképezése. Jogszabály mondja ki, hogy melyek azok a természetgyógyászati tanfolyamok, amelyek kizárólag orvosi diploma birtokában végezhetők el. A nem orvosként végzett diákok vizsgái az Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézetben folynak. Természetgyógyászati feladatok végzéséhez elengedhetetlen a természetgyógyász képzés. A korhatár általában mindössze 18 év. A beiratkozás követelményrendszere érettségi bizonyítványt ír elő. Az általános jellegű képzés után szakképesítéseket lehet szerezni: pl. fülakupunktúrás addiktológus.

1 képzést találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Hormonegyensúly tanácsadó tanfolyam

Hormonegyensúly tanácsadó tanfolyam Meddőség, fájdalmak, görcsök, PCOS, endometriózis, jó és rosszindulatú daganatok: nagy részét a hormonális rendszer zavara okozhatja.Ismerje meg Ön is! Egészségügyi szakdolgozóknak 18 kreditpontot ér

Kreditpontos ONLINE továbbképzések

Kreditpontos ONLINE továbbképzések Egészségügyi szakdolgozóknak, természetgyógyászoknak. A képzés során a jelentkezés a tananyaghoz való hozzájutás és a vizsga is online történik. Nincs személyes jelenlét! Válasszon képzéseink közül!