Természetgyógyász tanfolyamok Debrecen

TUDTAD?

A fitoterápia szakon megismerheted a gyógyfüvek gyűjtésének csínját-bínját. Ha fülakupunktúrás addiktológusnak készülsz: megtanulod az akupunktúrás pontok elhelyezkedését. Kineziológusként rengeteg ismerettel gazdagodsz az érzelmi stresszekről és tanulási nehézségekről. Az alkalmazott izomtesztelés segítségével megtanulod felszínre hozni a tudatalattiban lévő információkat. A reflexológián elsajátíthatod a gyógymódot, hogy hogyan mozgósíthatók az emberi test öngyógyító funkciói. Mint szemtréner megismerheted, hogy miért jó a szemtorna. Alternatív mozgás – masszázsterápia szakképzésen megismered a hagyományos keleti elvekre épülő masszázsfajták jótékony hatásait.

1 képzést találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Hormonegyensúly tanácsadó tanfolyam

Hormonegyensúly tanácsadó tanfolyam Meddőség, fájdalmak, görcsök, PCOS, endometriózis, jó és rosszindulatú daganatok: nagy részét a hormonális rendszer zavara okozhatja.Ismerje meg Ön is! Egészségügyi szakdolgozóknak 18 kreditpontot ér

Kreditpontos ONLINE továbbképzések

Kreditpontos ONLINE továbbképzések Egészségügyi szakdolgozóknak, természetgyógyászoknak. A képzés során a jelentkezés a tananyaghoz való hozzájutás és a vizsga is online történik. Nincs személyes jelenlét! Válasszon képzéseink közül!