Természetgyógyász tanfolyamok Egészségügyi, szociális képzések

TUDTAD?

A fitoterápia szakon felfedezheted a gyógynövények felhasználásának módját. Ha fülakupunktúrás addiktológusakarsz lenni: megtanulod a fülkagyló főbb anatómiai részeit. Kineziológusként sok újat tanulhatsz a képességfejlesztő módszer alkalmazásának területeiről. Az alkalmazott izomtesztelés által megtanulod felszínre hozni a tudatalattiban lévő információkat. A reflexológián elsajátíthatod a gyógymódot, hogy milyen úton mozgósíthatók az emberi test természetes funkciói. Mint szemtréner megismerheted, hogy melyek a leghasznosabb látásjavító gyakorlatok. Alternatív mozgás – masszázsterápia továbbképzésen megismered a messzi ázsiai filozófiákra épülő mozgásfélék előnyeit.

48 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Kreditpontos ONLINE továbbképzések

Kreditpontos ONLINE továbbképzések Egészségügyi szakdolgozóknak, természetgyógyászoknak. A képzés során a jelentkezés a tananyaghoz való hozzájutás és a vizsga is online történik. Nincs személyes jelenlét! Válasszon képzéseink közül!

Hormonegyensúly tanácsadó tanfolyam

Hormonegyensúly tanácsadó tanfolyam Meddőség, fájdalmak, görcsök, PCOS, endometriózis, jó és rosszindulatú daganatok: nagy részét a hormonális rendszer zavara okozhatja.Ismerje meg Ön is! Egészségügyi szakdolgozóknak 18 kreditpontot ér