TEK I/A szint tanfolyam Képzés - Kőszegi Zsuzsanna kineziológus

Budapest

Kőszegi Zsuzsanna kineziológus

1106 Budapest , 1 Térkép Google maps

Tovább az intézmény oldalára →

TEK I/A szint tanfolyam Kőszegi Zsuzsanna kineziológus 2016. február 01-03., 08-10. A TEK Coach-Tanácsadó képzés első eleme, amelyben megismerkedünk a kineziológiával és képesek leszünk oldani legstresszesebb kapcsolatainkat.

Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia

I/A szintű képzés:

A TEK dr. Varju Márta kineziológiai szakértő által megalkotott rendszer. Személyi, életvezetési, problémamegoldási és stresszredukciós tanácsadó módszer, melynek célja a kliens életminőségének, közérzetének javítása, belső erőforrásainak mozgósításával. A TEK Coach (vagy Tanácsadó) segíti kliensét életmódja, életvitele, életszemlélete megújításában, testi-lelki-érzelmi egészsége megőrzésében, a minőségileg jobb élet elérésében.

Az epigenetika egy orvosi tudományág, ami azokkal az öröklődő változásokkal foglalkozik, amelyek nem okoznak DNS szekvencia-módosulást. Az epigenetika szerint a nagyszüleink által szívott levegő vagy a táplálkozási szokásaik évtizedekkel később is hatással lehetnek ránk.
Ezzel a kineziológiai rendszerrel feltérképezhetjük és tudatosíthatjuk ezeket a hatásokat, hogy életvitelünket már ne feltétlenül az ősi minták határozzák meg, hanem saját döntéseink.
A képzés része a Metabolikus kineziológia, ami nagyon hatékony anyagcsere-problémák lelki okainak feltárásában, az ideális testsúly beállításában.

A hallgató TEK Coach-Tanácsadó képesítést kap az I/A, I/B, II/A, II/B, III/A, III/B valamint a TEK Coach modul elvégzése után, amivel már önállóan dolgozhat.

Mivel a TEK módszer a kineziológia pedagógiai ágához sorolható, nem végez egészségügyi szolgáltatást, nem diagnosztizál, ezért a TEK Coachnak a működéshez nem kell vizsgáznia a GYEMSZI-ETI-nél és nem kell ÁNTSZ engedélyt kiváltania.

Kiknek ajánlom a TEK-et?

- kineziológusoknak, akik szeretnék bővíteni tudásukat,
- más terapeutáknak, akik egy átfogó tanácsadói módszert szeretnének elsajátítani,
- azoknak, akik szeretnének segíteni másokon és erről szakképesítést is szerezni,
- azoknak, akik új szakmát szeretnének tanulni

Mit tartalmaz a TEK I/A?

Megismerkedünk a kineziológiai alapfogalmakkal, a módszer történetével, begyakoroljuk az izomtesztelést, képesek leszünk energetikai és vizualizációs technikákkal oldani a stresszt. Elsajátítjuk az oldási Protokollt, ami a bonyolultabb kezelések alapja lesz és elvégezzük a Legstresszesebb Kapcsolatunk Oldását. Ez egy olyan speciális oldási menet, amellyel később klienseink problémás kapcsolatait rendezni tudjuk, a környezetükben élő emberekkel és saját magukkal egyaránt.

A TEK I/A szint 6 napos, (központilag meghatározott) ára: 99060 Ft (Áfával) + 3800 Ft (a jegyzet)

Helyszín: Budapest
Oktatók: Kőszegi Zsuzsanna, Takács Katalin

Folytatása a TEK I/B 4 napos és Pszichoszomatikával, valamint Generációs minták oldásával foglalkozik (ára: bruttó 66040 Ft + 3800 Ft a jegyzet).

Érdeklődés/Jelentkezés: naturterapia@hotmail.com vagy lelekjel@lelekjel.hu email címen!