Marketing oktatás - gyakorlatias marketing kurzus Képzés - MinnerAkadémia

Budapest

online képzés

Minner - MinnerAkadémia

, Térkép Google maps

Tovább az intézmény oldalára →

Marketing oktatás - gyakorlatias marketing kurzus MinnerAkadémia Megmutatom, hogy tudsz napi 1-2 000 forintból eredményes marketinget csinálni.

Az "oktatás" (gyakorlati tippeket kapsz) során átvesszük a hazai piacon is működő, hatékony marketingcsatornákat. Nem csak ötleteket kapsz, hanem megérted, miért, hol és hogyan kell használni az adott marketingmegoldásokat.

Tudom, mire gondolsz, mi a kérdésed. Elég gyakorlatias-e a képzés, és mikor tudod használni? Több éves marketing és tartalomkészítő tapasztalatom alapján tudom azt, hogy miként tudom úgy tálalni az emberek felé az információt, hogy ők azonnal, vagy rövid időn belül használni tudják.

Miért érdemes megvennem?

Pontokba szedtem az érveket:

1. A Minner.hu-n megszokott, gyakorlatias, könnyen érhető tudást és információkat kapsz az oktatás során. Ebben az esetben videón, és "ebookok", dokumentumok formájában.

2. Segítek, hogy úgy reklámozd a cégedet, hogy az ne zavarja a leendő vásárlóidat.

3. Tehát az előző pontból kiindulva még meg is szeretik a márkádat, a cégedet, így elindulhat a márkaépítésed is (ez extra hozadéka az oktatásnak.)

4. Megérted, hogy melyik marketingcsatornára miért és hogyan reagálnak az emberek, és hogyan tudod a legjobban kihasználni ezeket a megoldásokat.

5. Olyan gyakorlati példát mutatok be, mely azonnal arra fog késztetni téged, hogy elkezd a sajátodat kidolgozni, és ehhez minden információt, tudást megkapsz.

6. Megtanítom, hogy tudsz költséghatékonyan reklámozni.

7. Nem kell végigülnöd több tízórás kurzust, utaznod, hanem a lényeget fogod hallani, látni. Továbbá bármikor, akár többször is visszanézheted a videókat.

8. Csak egyszer kell megvenned. A videóoktatásokat többször is frissítem, sőt, új videók kerülnek bele (a többi oktatásnál is ugyanígy történik).

9. Beletettem minden tapasztalatom az oktatásba, amit az elmúlt évek alatt összegyűjtöttem. Multik és kisvállalkozások marketinganyagait és terveit is készítettem már, így te sokkal jobban megbízhatsz a tanításaimban, ötleteimben.