Érettségi felnőtteknek Agrár képzések

TUDTAD?

Az érettségi szabályzatáról szóló kormányrendelet meghatározza bármelyik vizsgatárgyból, akármilyen szinten tetszőleges időszakban lehet érettségi vizsgát tenni, az általad letett szintek ebben az esetben nem számítanak, csak a mostani teljesítményed. Ha az elmúlt öt évben töltöttél el időt oktatási intézményben, és a 3,5-nél magasabb lett a bizonyítványod átlaga, kérheted, hogy a tanulmányi idődet az intenzív tagozaton végezhesd négy helyett két év alatt. A fenti esetben az iskolák gyakran hétköznap délután adják le az órákat. Több beszámolót kell tartanod a tanév alatt, míg a végén egy komplexebb teszten kell bizonyítanod.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Faipari technikus tanfolyam

Faipari technikus tanfolyam Engedélyszám: E-000495/2014/A211 Tanuljon Magyarország egyik legrégebbi, megbízható felnőttképzőjénél Budapesten, vagy vidéken! Ezzel a szakmával széles körben elhelyezkedhet!

Lovász tanfolyam

Lovász tanfolyam Engedélyszám: E-000495/2014/A170 Tanuljon Magyarország egyik legrégebbi, megbízható felnőttképzőjénél Budapesten, vagy vidéken! Ezzel a szakmával széles körben elhelyezkedhet!

Nincs találat ...