Mesterképzés (Ma, Msc) Győr

TUDTAD?

A manapság szerte Európában honos oktatástípust bolognai rendszerűnek is nevezik, fő ismertetőjegye, hogy az eddigi osztatlan képzést alapképzésre és mesterképzésreosztották. Azért jó, mert azonos szakterületen belül könnyebben folytathatod más, bel- vagy külföldi egyetemeken felsőbb szinten a tanulmányaidat. Az adott szaktól függően kettő vagy négy, akár öt félévig erre a képzésre jársz, amelynek végén egy úgynevezett Master (MSc, MA, stb.) fokozatot szerezhetsz. Koncentrált, alapos és mély szaktudást közvetítenek a mesterképzések. A jelentkezés kritériumrendszere nem függ a képzéstől: ugyanis kizárólag valamelyik alapképzés elvégzése után lehet bekerülni.

59 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

ÚJ! Te milyen OKJ képzést keresel?

ÚJ! Te milyen OKJ képzést keresel? Add meg a szempontjaidat és megkeressük Neked a legjobb OKJ képzést. Akár ingyen is tanulhatsz és a szolgáltatásunk is ingyenes. Kattints és kezdjük!

Adótanácsadó tanfolyam

Adótanácsadó tanfolyam Engedélyszám: E-000495/2014/A066 Tanuljon Magyarország egyik legrégebbi, megbízható felnőttképzőjénél Budapesten, vagy vidéken! Ezzel a szakmával széles körben elhelyezkedhet!