Mesterképzés (Ma, Msc) Kommunikációs képzések

TUDTAD?

Ezt a világszerte megtalálható oktatástípust bolognai rendszerűnek is nevezik, fő ismérve, hogy az addig használatos osztatlan képzést több részre bontották. Ebben a rendszerben azonos szakterületen belül könnyebben folytathatod más, bel- vagy külföldi egyetemeken magasabb szinten a tanulmányaidat. Az MA vagy MScszakon egy-két év alatt végezhetsz el egy felsőoktatási képzést. A Master a továbbképzésről illetve egy adott tudásanyag továbbfejlesztéséről, elmélyítéséről szól. A beiratkozás kritériumrendszere nem függ a szakképzés jellegétől: ugyanis a korábbi vagy a jelenlegi képzési rendszerben megszerzett végzettség birtokában lehet bekerülni.

14 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Önismeret, személyiségfejlesztés

Céghez kihelyezett formában induló képzésünket munkáltatója finanszírozásával is tanulhatja. Tantermi képzések. Emelje magasabb szintre tudását, lépjen előre a karrierjében!

Kom­mu­ni­ká­ció

Budapesten és céghez kihelyezett formában induló képzésünket munkáltatója finanszírozásával is tanulhatja. Tantermi képzések. Emelje magasabb szintre tudását, lépjen előre a karrierjében!