Mesterképzés (Ma, Msc) Társadalomtudományi képzések

TUDTAD?

A hazánkban és számos más európai országban elismert oktatástípust a bolognai folyamat keretében vezették be úgy, hogy az addig használatos osztatlan képzést több részre bontották. Ebben a rendszerben folytathatod más, akár nem Magyarország intézményeiben emelt szinten a tanulmányaidat. A szakképzés jellegétől függ, hogy kettő vagy négy, akár öt félévig erre a képzésre jársz, amelynek végén egy úgynevezett Master (MSc, MA, stb.) fokozatot szerezhetsz. Általános műveltségi tárgyak nem szerepelnek a tananyagban. A pályázás feltétele nem függ a képzéstől: ugyanis a korábbi vagy a jelenlegi képzési rendszerben megszerzett végzettség birtokában lehet bekerülni.

70 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

ÚJ! Te milyen OKJ képzést keresel?

ÚJ! Te milyen OKJ képzést keresel? Add meg a szempontjaidat és megkeressük Neked a legjobb OKJ képzést. Akár ingyen is tanulhatsz és a szolgáltatásunk is ingyenes. Kattints és kezdjük!

Grafikus tanfolyam

Grafikus tanfolyam Engedélyszám: E-000495/2014/A016 Tanuljon Magyarország egyik legrégebbi, megbízható felnőttképzőjénél Budapesten, vagy vidéken! Ezzel a szakmával széles körben elhelyezkedhet!