Mesterképzés (Ma, Msc) Mosonmagyaróvár

TUDTAD?

Ezt a világszerte megtalálható diplomatípust a bolognai folyamat keretében vezették be úgy, hogy az eddig a pontig gyakori egységes képzést alapképzésre és mesterképzésreosztották. Ebben a rendszerben plusz számonkérések nélkül folytathatod más, bolognai rendszerben működő felsőbb szinten a tanulmányaidat. Célja az akár öt féléves tanári képzésben elméleti tudást átadó oklevél megszerzése. A Master a továbbképzésről illetve egy adott tudásanyag továbbfejlesztéséről, elmélyítéséről szól. A jelentkezés feltétele nem függ a képzéstől: ugyanis a korábbi vagy a jelenlegi képzési rendszerben megszerzett végzettség birtokában lehet bekerülni.

7 képzést találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

ÚJ! Te milyen OKJ képzést keresel?

ÚJ! Te milyen OKJ képzést keresel? Add meg a szempontjaidat és megkeressük Neked a legjobb OKJ képzést. Akár ingyen is tanulhatsz és a szolgáltatásunk is ingyenes. Kattints és kezdjük!

Nyelvvizsgáznál?

Nyelvvizsgáznál? A TOEIC nemzetközi vizsgán nincs bukás. Ha jó állást szeretnél külföldön, vagy itthon nemzetközi cégnél! Legyél a 6 millió tesztelő között, Eredménye az angol vízumszerzéshez is elfogadott.