Mesterképzés (Ma, Msc)

TUDTAD?

A manapság szerte Európában honos diplomatípust bolognai rendszerűnek is nevezik, fő ismérve, hogy a korábbi úgynevezett osztatlan képzést alapképzésre és mesterképzésreosztották. Azért jó, mert azonos szakterületen belül könnyebben folytathatod más, bolognai rendszerben működő felsőbb szinten a tanulmányaidat. Célja az egy-kétéves képzésben elméleti tudást biztosító diploma megszerzése. A Master a továbbképzésről illetve egy adott tudásanyag továbbfejlesztéséről, elmélyítéséről szól. A jelentkezés feltétele nem függ a képzéstől: ugyanis főiskolai diplomával lehet bekerülni.

1.622 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Tudtad? Megkeressük Neked az OKJ képzést

Tudtad? Megkeressük Neked az OKJ képzést Minden OKJ képzést szervezőintézménnyel kapcsolatban vagyunk. Jelöld be a szempontjaidat és megkeressük a legjobbat. Akár ingyen is tanulhatsz és a szolgáltatásunk is ingyenes. Kattints és kezdjük!

ÚJ! Te milyen OKJ képzést keresel?

ÚJ! Te milyen OKJ képzést keresel? Add meg a szempontjaidat és megkeressük Neked a legjobb OKJ képzést. Akár ingyen is tanulhatsz és a szolgáltatásunk is ingyenes. Kattints és kezdjük!