Alapképzés (Ba, Bsc) Műszaki, ipari képzések

TUDTAD?

Lássuk a pontozáson alapuló tandíjmentesség főbb jellemzőit! Azok a diákok, akik széleskörű ismeretekkel bírnak, azok kevesebb pénzért, az áhított szakon folytathatják a tanulmányait. Akik nem érik el azt a teljesítményszintet, amellyel bekerülhetnek az állami ösztöndíjas keretszámba, de attól csak kicsit maradtak el, azoknak a tanulmányi költségeik 50%-át az állam fedezi. A képzés sokszor önköltséges, de kiegészítő konstrukciók állnak rendelkezésedre: például a segítségül hívhatod a diákhitelt állami kamattámogatással. A BSc szak nagyszerű ismérve, hogy továbbtanulási esélyt nyújt számodra az MSc fokozatot adó jelentkezésre.

130 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Ellenőrzési és minőségbiztosítási munkat

Ellenőrzési és minőségbiztosítási munkatárs Budapesten induló képzésünket munkáltatója finanszírozásával is tanulhatja. Tantermi oktatás.Emelje magasabb szintre tudását, lépjen előre a karrierjében!

Vízkútfúró tanfolyam

Budapesten induló képzésünket munkáltatója finanszírozásával is tanulhatja. Tantermi képzések. Emelje magasabb szintre tudását, lépjen előre a karrierjében! Részletek itt >!