Kinesiology-taping / Sporttaping Kreditpontos továbbképzés Képzés - Konnektív Felnőttképző Kft

Budapest

Már csak eddig jelentkezhetsz: .

Konnektív Felnőttképző Kft

3529 Miskolc , Farkas Jenő u. 4. Térkép Google maps

Tovább az intézmény oldalára →

Kinesiology-taping / Sporttaping Kreditpontos továbbképzés Konnektív Felnőttképző Kft Kinesio tape szalagokkal percek alatt, mellékhatások nélkül javítható a mozgás minősége, és enyhítheti a fájdalmat. A kineziológiai tapasz elasztikus textiltapasz, amely a mellékhatások és gyógyszer nélküli mozgásszervi terápia rendkívül hatékony eszköze. A megfelelő felhelyezésnek köszönhetően fejti ki jótékony hatását, megkönnyíti a felgyülemlett salakanyagok távozását, javul a helyi vér- és nyirokkeringés, csökken a fájdalom. A különböző ragasztási technikák segítségével lehet erősítő, korrigáló vagy regeneráló hatást elérni.

Segíthetünk vele ficamok, rándulás, izomláz, izomfájdalmak, feszülések, becsípődések, de fejfájásnál, migrénnél is segítséget jelenthet használata.

Kinesiology-taping tanfolyamainkat elsősorban szakembereknek – edzőknek, gyógytornászoknak, orvosoknak, gyógymasszőröknek, természetgyógyászoknak, humánkineziológusoknak, konduktoroknak, ergoterapeutáknak ajánljuk, az oklevél kiadásának fontos előfeltétele ugyanis a funkcionális anatómiai ismerete. Mindazonáltal szeretettel várunk bárki mást is tanfolyamunkon. Bár kezelésre feljogosító oklevelet kizárólag a fent említett szakemberek kaphatnak, a tanfolyamon elsajátított ismeretanyag birtokában bármely más résztvevő is képessé válik arra, hogy saját magát, illetve szeretteit a megfelelő technikával, biztonsággal ragassza meg.

JELENTKEZÉS FELTÉTELE: Nincs

OKTATÓ: Feövenyessy Krisztina kinesiology-tape oktató, alternatív mozgás- és masszázsterapeuta

HELYSZÍN: Budapest, IMSC Épület, 1083 Budapest, Szigetvári utca 7.

ÁR: 24.000 Ft, amely tartalmazza a jegyzetet, a felhasznált tape-ek és a magyar illetve angol nyelvű oklevél árát is.

A TOVÁBBKÉPZÉS NYILVÁNTARTÁSI SZÁMA: SZTK-A-049415/2016
Egészségügyi szakdolgozóknak 14 kreditpont jár érte a 9. Mozgásterápia és fizioterápia szakmacsoportban

BŐVEBB INFORMÁCIÓ, JELENTKEZÉS:
www.konnektiv.hu
46/342-617; 70/361-3446
info@konnektiv.hu