Gyógymasszőr tanfolyam Képzés - TanfolyamAjánló.hu

Budapest

TanfolyamAjánló - TanfolyamAjánló.hu

Budapest , Budapest Térkép Google maps

Tovább az intézmény oldalára →

Gyógymasszőr tanfolyam TanfolyamAjánló.hu Napjaink felgyorsult világában minden embernek maximálisan oda kellene figyelnie egészségére. A rengeteg stressz, rohanás, rendszertelen étkezések mind-mind megviselik szervezetünket, ez pedig bármennyire hihetetlen, de komoly betegségek kiváltó oka lehet, főleg, ha esetleg még 1-2 káros szenvedély is csatlakozik hozzájuk, mint például a dohányzás. Szakemberek szerint nem szabad megvárnunk, míg a betegség felüti fejét, és már tünetek jelzik, hogy valami nincs rendben.

A kulcsszó mindig a megelőzés, amit az orvosok nem győznek hangsúlyozni. Ahogy például egy gondos autótulajdonos járműve optimális állapotára maximálisan odafigyel, és minden évben elviszi szervizbe, megelőzvén egy komolyabb meghibásodást, úgy teljesen egyértelmű, hogy saját szervezetünk épségére is oda kell figyelnünk, és mindent meg kell tennünk annak ideális működése érdekében. Sok mindennel megtehetjük ezt.

Vannak hétköznapi dolgok is, mint a mozgás, az egészséges táplálkozás, ami igazából csak akarat kérdése, és nem nagyon hivatkozhatunk arra, hogy pénztárcánk miatt ezt nem engedhetjük meg magunknak. Emellett vannak persze extrább lehetőségeink is, mint például a wellness vagy a masszázs.

Egy képzett gyógymasszőr sokat tud segíteni nekünk, ha valamilyen egészségügyi problémával fordulunk hozzá, de akkor is, ha ”csak” egészségünk megőrzése a cél.



Ha szívesen dolgoznál az egészségügyben, és szeretnéd ezt a formáját választani annak, hogy segíts másoknak egészségük megóvásában, akkor válaszd a Gyógymasszőr OKJ tanfolyamot, és válj hivatásos masszőrré.

Gyógymasszőr OKJ tanfolyam
Ha szívesen dolgoznál az egészségügyben, és segítenél másoknak egészségük megóvásában, akkor válaszd a Gyógymasszőr OKJ tanfolyamot, és válj profi masszőrré.

A képzés során rengetegféle kezelést és terápiát elsajátíthatsz. Ilyen például a svédmasszázs, amelynek alapfogásait tökéletesen megtanítják neked. Önmagában csak a svédmasszázs rengeteg mindenre jó lehet, legyen szó stresszoldásról, fájdalomcsillapításról, baleset vagy műtét utáni rehabilitációról, belgyógyászati megbetegedések kezeléséről, és még sorolhatnám.

Emellett képes leszel balneo– és hidroterápiás kezelés elvégzésére is, amely során különböző hőmérsékletű és kiterjedésű fürdőket alkalmazhatsz. Megtanulhatod, hogyan csinálj iszapkezeléseket, súlyfürdőt, gyógyvizes ivókúrát, szénsavas fürdőt vagy éppen aromaterápiás masszázst.

A Gyógymasszőr OKJ képzés segítségével rendkívül széleskörű tudást szerezhetsz ezen a területen, amit munkád során kiválóan tudsz majd hasznosítani akár saját vállalkozásba kezdesz, akár alkalmazottként helyezkedsz majd el.

Előtted tehát a lehetőség, hogy profi gyógymasszőr legyél. Ne szalaszd el!