Természetgyógyász tanfolyamok Kereskedelmi képzések

TUDTAD? Hasznos infók Természetgyógyász tanfolyamok kategóriáról

A természeti gyógyítás célja a betegséget kiváltó okok feltárása és megszüntetése. Rendelet sorolja fel, hogy melyek azok a természetgyógyászati kurzusok, amelyekhez nem kell orvosi oklevéllel rendelkezned. Az Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézetben szerezhet oklevelet az, akinek nincsen orvosi diplomája. Természetgyógyászati kezelés végzéséhez előírt a természetgyógyász tanfolyam. Többnyire 18 éves kortól ajánlható. A beiratkozás feltétele szerint érettségi vizsgát kell tenned előtte. Az alaptananyag elsajátítását követően szakirányokon lehet a tanulást folytatni: pl. fitoterapeuta, kineziológus.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Természetgyógyász képzés, továbbképzés

Természetgyógyász képzés, továbbképzés Fitoterápia, Életmódtanácsadó, Reflexológia, Fülakupunktúra... Országosan végezhető online, távoktatásos és blended learning tanfolyamok. OKFŐ vizsgával. Kedvező árakon, részletfizetéssel >>

Kreditpontos ONLINE továbbképzések

Kreditpontos ONLINE továbbképzések Egészségügyi szakdolgozóknak, természetgyógyászoknak. A képzés során a jelentkezés a tananyaghoz való hozzájutás és a vizsga is online történik. Nincs személyes jelenlét! Válasszon képzéseink közül!

Nincs találat ...