Természetgyógyász tanfolyamok Katonai és védelmi képzések

TUDTAD? Hasznos infók Természetgyógyász tanfolyamok kategóriáról

A természetgyógyászat a terápiák segítségével állítja helyre az emberi szervezet harmóniáját. Jogszabály mondja ki, hogy melyek azok a természetgyógyászati munkák, amelyek csak orvosi végzettséggel láthatók el. Az Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézet vizsgáztatja a nem orvosi végzettségű természetgyógyász képzés hallgatóit. Természetgyógyászati feladatok végzéséhez szükséges a természetgyógyász képzés. A korhatár általában mindössze 18 év. A jelentkezés követelményrendszere magában foglalja az érettségi vizsgákat. Az általános jellegű képzés után szakirányú végzettség szerezhető: pl. életmód tanácsadó és terapeuta.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Természetgyógyász képzés, továbbképzés

Természetgyógyász képzés, továbbképzés Fitoterápia, Életmódtanácsadó, Reflexológia, Fülakupunktúra... Országosan végezhető online, távoktatásos és blended learning tanfolyamok. OKFŐ vizsgával. Kedvező árakon, részletfizetéssel >>

Kreditpontos ONLINE továbbképzések

Kreditpontos ONLINE továbbképzések Egészségügyi szakdolgozóknak, természetgyógyászoknak. A képzés során a jelentkezés a tananyaghoz való hozzájutás és a vizsga is online történik. Nincs személyes jelenlét! Válasszon képzéseink közül!

Nincs találat ...