Természetgyógyász tanfolyamok Gépészet

TUDTAD? Hasznos infók Természetgyógyász tanfolyamok kategóriáról

A fitoterápia szakon megismered a gyógyhatású virágok jótékony hatásait. Ha fülakupunktúrás addiktológusszeretnél lenni: megtanulod a fülakupunktúra történetét. Kineziológusként sok újat tanulhatsz önkorlátozó hitrendszerek oldásáról. Az alkalmazott izomtesztelés által megtanulod a megszerzett tudás alkalmazásával feloldani a blokkokat. A reflexológián megtanulhatod a kúrát, amely a test reflexpontjainak masszírozásán alapul. Mint szemtréner elsajátíthatod, hogy melyek a legfontosabb látásjavító gyakorlatok. Alternatív mozgás – masszázsterápia kurzuson megismered a távol-keleti elvekre épülő masszázsfajták jótékony hatásait.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

CAD (Számítógéppel segített tervezés)

CAD (Számítógéppel segített tervezés) A több városban induló képzést elsősorban azoknak a tanulni vágyóknak ajánljuk, akik érdeklődnek a számítógéppel segített gépészeti tervezés iránt. Jelentkezz most!

Targoncavezető OKJ tanfolyam

Targoncavezető OKJ tanfolyam Nyilvántartásba vételi szám: E-000663/2014/A006 Több városban induló képzésünket munkáltatója finanszírozásával is tanulhatja. Gyakorlatorientált képzések. Emelje magasabb szintre tudását. Részletek

Nincs találat ...