Természetgyógyász tanfolyamok Gépészet

TUDTAD? Hasznos infók Természetgyógyász tanfolyamok kategóriáról

A természetgyógyászat a naturális alkalmazásával tudja visszaállítani az emberi testben fennálló kényes egyensúlyt. Jogszabály határozza meg, hogy melyek azok a természetgyógyászati feladatok, amelyekhez nem kell orvosi oklevéllel rendelkezned. A nem orvosként végzett diákok vizsgái az Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézetben folynak. Természetgyógyászati kezelés végzéséhez előírt a természetgyógyász kurzus. Többnyire 18 éves kortól ajánlható. A beiratkozás feltétele előírja a sikeresen teljesített érettségi vizsgát. Az alaptananyag elsajátítását követően szakirányok közül lehet választani: pl. fülakupunktúrás addiktológus.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

CAD (Számítógéppel segített tervezés)

CAD (Számítógéppel segített tervezés) A több városban induló képzést elsősorban azoknak a tanulni vágyóknak ajánljuk, akik érdeklődnek a számítógéppel segített gépészeti tervezés iránt. Jelentkezz most!

Targoncavezető OKJ tanfolyam

Targoncavezető OKJ tanfolyam Nyilvántartásba vételi szám: E-000663/2014/A006 Több városban induló képzésünket munkáltatója finanszírozásával is tanulhatja. Gyakorlatorientált képzések. Emelje magasabb szintre tudását. Részletek

Nincs találat ...