Természetgyógyász tanfolyamok Építőipar

TUDTAD? Hasznos infók Természetgyógyász tanfolyamok kategóriáról

A fitoterápia szakon felfedezheted a gyógynövényeket. Ha fülakupunktúrás addiktológusnak készülsz: megtanulod a fülkagyló főbb anatómiai részeit. Kineziológusként a foglalkozás főbb területei például az alternatív személyiségről. Az alkalmazott izomtesztelés által megtanulod a megszerzett tudás alkalmazásával feloldani a blokkokat. A reflexológián elsajátíthatod a kúrát, amely a test bizonyos pontjainak nyomásán alapul. Mint szemtréner megtanulhatod, hogy melyek a legjelentősebb látásjavító gyakorlatok. Alternatív mozgás – masszázsterápia továbbképzésen megismered a messzi ázsiai filozófiákra épülő masszázsfajták jótékony hatásait.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Természetgyógyász képzés, továbbképzés

Természetgyógyász képzés, továbbképzés Fitoterápia, Életmódtanácsadó, Reflexológia, Fülakupunktúra... Országosan végezhető online, távoktatásos és blended learning tanfolyamok. OKFŐ vizsgával. Kedvező árakon, részletfizetéssel >>

Kreditpontos ONLINE továbbképzések

Kreditpontos ONLINE továbbképzések Egészségügyi szakdolgozóknak, természetgyógyászoknak. A képzés során a jelentkezés a tananyaghoz való hozzájutás és a vizsga is online történik. Nincs személyes jelenlét! Válasszon képzéseink közül!

Nincs találat ...