Hobbi tanfolyamok Gépészet

TUDTAD? Hasznos infók Hobbi tanfolyamok kategóriáról

A ruhakészítés alapfogalmai elnevezésű kurzuson megismerheted a próba és a készre varrás menetét. Egy ilyen jellegű képzéssel OKJ-s oklevél is szerezhető. A festészet alapjai kurzus főként a szimplán érdeklődőknek hasznos, akik meg akarnak ismerkedni a festészettel. A tanfolyamon a diákok megismerkednek a különböző festési technikákkal, és hasznos gyakorlati tudnivalókkal, amivel egyszerűen, rövid idő alatt is látványos sikereket érhetnek el. A selyemfestés tanfolyamon találkozhatsz a kontúrozókkal, elsajátíthatod azok használatát, és hogy hogyan lehet képtázatos selyemsálakat festeni.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

CAD (Számítógéppel segített tervezés)

CAD (Számítógéppel segített tervezés) A több városban induló képzést elsősorban azoknak a tanulni vágyóknak ajánljuk, akik érdeklődnek a számítógéppel segített gépészeti tervezés iránt. Jelentkezz most!

Targoncavezető OKJ tanfolyam

Targoncavezető OKJ tanfolyam Nyilvántartásba vételi szám: E-000663/2014/A006 Több városban induló képzésünket munkáltatója finanszírozásával is tanulhatja. Gyakorlatorientált képzések. Emelje magasabb szintre tudását. Részletek

Nincs találat ...