Hobbi tanfolyamok

TUDTAD?

A ruhakészítés alapfogalmai elnevezésű kurzuson megismerheted a próba és a készre varrás menetét. Ezzel a szabadidős tanfolyammal OKJ-s végzettséghez is hozzá lehet jutni. A festészet alapjai képzés leginkább olyan nem gyakorló művészpalántáknak szól, akik remek kikapcsolódási lehetőségnek tartják a festést. A tanfolyamon a hallgatók megismerkednek az akrilfestés, a színkeverés technikájával, és sok olyan elmélettel és gyakorlattal, hogy minél hamarabb ki tudják fejezni magukat a festészet eszközeivel. A selyemfestés tanfolyamon találkozhatsz az alapanyagokkal, megismerheted azok használatát, és hogy hogyan lehet egyedi selyemképeket festeni.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

Nyelvvizsgáznál?

Nyelvvizsgáznál? A TOEIC nemzetközi vizsgán nincs bukás. Ha jó állást szeretnél külföldön, vagy itthon nemzetközi cégnél! Legyél a 6 millió tesztelő között, Eredménye az angol vízumszerzéshez is elfogadott.

GYES után más munkát szeretnél?

GYES után más munkát szeretnél? Ha kedveled az online világot, érdemes inbound marketingessé képezned magad. Inbound Marketing Akadémia távoktatás június 2-ig 50.000 Ft kedvezménnyel! Promo kód: MOT2016. Most online megteheted itt >

Nincs találat ...