OKJ képzések Munkavédelem

TUDTAD? Hasznos infók OKJ képzések kategóriáról

Az Országos Szakmai Jegyzék foglalja magában, hogy milyen szakképesítésről kap oklevelet a felvételiző. A beiratkozás követelményrendszere az adott szakmától függ: így többek között lehet általános és középiskola. A szakképzést magadnak kell fizetned, regisztrált álláskeresőként a tandíj finanszírozásához támogatás kérhető, ha felkeresed a munkaügyi kirendeltséget. Gyakran nem iskolarendszerű képzéseket bonyolítanak le az oktatási központok. A moduláris rendszernek köszönhetően az egymáshoz közel álló szakképesítéseket kis plusz munkával elvégezheted, mert már csak a hiányzó modulokból kell vizsgáznod.

7 képzést találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

Tűzvédelmi főelőadó OKJ képzés Győrben

Tűzvédelmi főelőadó OKJ képzés Győrben Magas színvonalú, rugalmas időbeosztású oktatás könnyen megközelíthető helyszínen, Győrben! Folyamatos akciókkal, állandó kedvezményekkel (10-30%) várjuk leendő tanulóinkat.

Munkavédelmi technikus OKJ Győrben

Munkavédelmi technikus OKJ Győrben Magas színvonalú, rugalmas időbeosztású oktatás könnyen megközelíthető helyszínen, Győrben! Folyamatos akciókkal, állandó kedvezményekkel (10-30%) várjuk leendő tanulóinkat.