OKJ képzések Gépészet

TUDTAD? Hasznos infók OKJ képzések kategóriáról

Az Országos Szakmai Jegyzék határozza meg, hogy melyek az államilag akkreditált szakképesítések hazánkban. Ez a jegyzék szabja meg, hogy az adott szakmákat hogyan és milyen módszerekkel tanítják. A pályázás kritériumrendszere a szakképzés jellegétől függ: így többek között lehetáltalános és középiskola. Az oktatási központok általában hétköznap esténként adják le az órákat. A képzés önköltséges, de aktív munkanélküliként a tandíj finanszírozásához támogatás kérhető, ha felkeresed a munkaügyi kirendeltséget. Az ilyen szakképzéseket önálló tananyagegységekre szedték szét.

2 képzést találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

CAD (Számítógéppel segített tervezés)

CAD (Számítógéppel segített tervezés) A több városban induló képzést elsősorban azoknak a tanulni vágyóknak ajánljuk, akik érdeklődnek a számítógéppel segített gépészeti tervezés iránt. Jelentkezz most!

Targoncavezető OKJ tanfolyam

Targoncavezető OKJ tanfolyam Nyilvántartásba vételi szám: E-000663/2014/A006 Több városban induló képzésünket munkáltatója finanszírozásával is tanulhatja. Gyakorlatorientált képzések. Emelje magasabb szintre tudását. Részletek