Szakközépiskolák Sopron

TUDTAD?

Egyértelmű, hogy a szakközépiskolából leginkább ugyanahhoz a tudományterülethez tartozó felsőoktatási szakra lehet sikeresen bekerülni. A gazdaság számos területéről választható szakmacsoport. Nincsen olyan előírás, hogy a szakmát is ki kell tanulni, ez esetben érettségi vizsgával zárul a középiskola. Ilyenkor természetesen nem jár szakmai oklevél. Mi vár rád? Közismereti órák anyagával ismerkedhetsz meg többek között irodalomból és töriből (az első négy év folyamán végig). A négy évre épül a kétéves képzés, itt csak a választott szakmával kapcsolatos szakmai tárgyakat tanulják a diákok, majd egy komplex vizsgával zárják az iskolát a tanulók.

8 képzést találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

ÚJ! Te milyen OKJ képzést keresel?

ÚJ! Te milyen OKJ képzést keresel? Add meg a szempontjaidat és megkeressük Neked a legjobb OKJ képzést. Akár ingyen is tanulhatsz és a szolgáltatásunk is ingyenes. Kattints és kezdjük!

Raktáros tanfolyam

Raktáros tanfolyam Engedélyszám: E-000495/2014/A018 Tanuljon Magyarország egyik legrégebbi, megbízható felnőttképzőjénél Budapesten, vagy vidéken! Ezzel a szakmával széles körben elhelyezkedhet!