Szakközépiskolák Eger

TUDTAD?

Egyértelmű, hogy a szakközépiskolából leginkább a középiskolaihoz hasonló felsőoktatási szakra lehet megfelelő elméleti alapokkal bekerülni. Választhatsz egészségügyi vagy számítástechnikai szakmát is. Nem kötelező a szakirány folytatása, ez esetben érettségi vizsga tehető. Ilyenkor szakmai bizonyítvány nem kapható. Mi vár rád? Az általános műveltséget megalapozó órák anyagával ismerkedhetsz meg többek között matekból és nyelvtanból (az első négy év folyamán végig). A négy évre épül a két szakképzési évfolyam, itt csak a választott szakmával kapcsolatos szakmai tárgyakat tanulják a diákok, ezek után szakvizsgákon szerezhetnek a munkához szükséges papírokat a tanulók.

9 képzést találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

ÚJ! Te milyen OKJ képzést keresel?

ÚJ! Te milyen OKJ képzést keresel? Add meg a szempontjaidat és megkeressük Neked a legjobb OKJ képzést. Akár ingyen is tanulhatsz és a szolgáltatásunk is ingyenes. Kattints és kezdjük!

Természetgyógyász képzés, továbbképzés

Természetgyógyász képzés, továbbképzés Fitoterápia, Életmódtanácsadó, Reflexológia, Fülakupunktúra... Országosan végezhető online, távoktatásos és blended learning tanfolyamok. ÁEEK vizsgával. Kedvező árakon, részletfizetéssel >>