Szakközépiskolák Informatikai képzések

TUDTAD?

Szakközépiskolába az alapfokú oktatási intézmény sikeres vizsgái után általában 14 évesen felvételizhetsz. A szakiskolai rendszer nagymértékben megváltozott az elmúlt években hazánkban, ugyanis a szakmai tárgyakat csak az érettségi után sajátítják el a tanulók. A gazdaság számos területéről képezheted magad. Az első négy év folyamán az általános műveltséget megalapozó órák anyagával ismerkedhetsz meg akár irodalomból és töriből. A szakiskola vezetése megállapítja, hogy melyik tanórát (pl. fizika) ad le kötelezően az utolsó kettő évfolyamon is, ez pedig a szakmai tárgyakról függ. A képzés egyben felkészülés a középiskolai tanulmányokat záró számonkérésre és a felsőoktatásba bebocsátó vizsgákra is.

119 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

ÚJ! Te milyen OKJ képzést keresel?

ÚJ! Te milyen OKJ képzést keresel? Add meg a szempontjaidat és megkeressük Neked a legjobb OKJ képzést. Akár ingyen is tanulhatsz és a szolgáltatásunk is ingyenes. Kattints és kezdjük!

Szállodai recepciós tanfolyam

Vizsgagaranciával végezd el most a tanfolyamot. Elektronikus jegyzetekkel a drága tankönyvek helyett és 15 éves tapasztalattal várunk.