Vezetői kontroll (Pénzügyi képzés) Képzés - Samling Kft

Budapest

Hétköznapokon délelőtt

Samling Kft

1124 Budapest , Németvölgyi út 64. Térkép Google maps

Tovább az intézmény oldalára →

A számviteli rendszer információit mind külső (pénzügyi) mind belső (vezetői) célokra a legkülönbözőbb területeken dolgozó szakemberek sikerrel hasznosíthatják. Vezetői számvitel képzésünkön a pénzügyi és vezetői számviteli technikák gyakorlati alkalmazásával a résztvevők megtanulhatják, hogy ezek miként járulnak hozzá az operatív és stratégiai problémák sikeres megoldásaihoz.

A 7 napos vezetői számviteli tanfolyam célja, hogy fejlessze a résztvevők pénzügyi és vezetői számviteli ismereteit és képességeit nemzetközi és stratégiai vetületben.

A kiscsoportos, gyakorlatorientált számviteli kurzus segít abban, hogy a résztvevők a számviteli rendszer adta információkat hatékonyan tudják összegyűjteni, elemezni, tolmácsolni és az üzleti döntések során felhasználni.

Gyakorolja be a tanultakat valós esettanulmányokon keresztül!
Használja ki a tapasztalatcsere és kapcsolatépítés lehetőségeit!

Szükséges végzettség
Ezt a vezetői számviteli képzést olyan - felsőfokú végzettséggel vagy vezetői gyakorlattal rendelkező - szakemberek számára ajánljuk, akik elsősorban gazdasági, közgazdasági, pénzügyi, számviteli, könyvelői szakképzettséggel, illetve minimum 3 év szakmai gyakorlattal rendelkeznek.