Togu Jumper Képzés - R-med Kft.

Budapest

Rmed - R-med Kft.

1112 Budapest , Brassó út 83-85 Térkép Google maps

Tovább az intézmény oldalára →

A Togu Jumper tanfolyam elsősorban gyakorlat orientált képzés, célja az eszköz és a benne rejlő összes lehetőség, felhasználási terület bemutatása. Egyre több fitneszteremben, gyógytorna- és szabadidő központban találhatóak meg a funkcionális tréning különböző eszközei, ám míg egy Fit-Ball használata már szinte evidens a laikusok számára is, az újszerűbb, speciálisabb felszerelések hazánkban még nem kerültek be a mindennapi gyakorlatba, miközben külföldön ezek egyre nagyobb teret hódítanak maguknak.
A képzés során a Togu Jumper használatának specifikumain túl a plyometrikus és robbanékonyság fejlesztő tréning, valamint az állóképességi és az intervall tréning összehasonlításával, a törzs, az alsó-, illetve a felső végtagok stabilizációjával és a sport specifikus fejlesztéssel egyaránt foglalkozunk.
Az interaktív képzés lényege –egy rövid elméleti áttekintés és az alapfogalmak tisztázása után- az eszköz gyakorlati használatának ismertetése, az edzésformák kipróbálása és átbeszélése, a különböző sportmozgásokba, valamint sérülések utáni rehabilitációba való beépítése.

Kinek ajánljuk?
Gyógytornászoknak, személyi edzőknek, fitnesz trénereknek, mindenkinek, aki szeretné óráit, vagy edzéseit színesíteni, korszerűsíteni, vagy funkcionálisabbá tenni.